Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Äitienpäivää vietetään tulevana sunnuntaina. Joskus sopivan lahjan ostaminen voi olla hankalaa, etenkin silloin, kun rahatilanne on heikko. Kokosimme yhteen muutaman idean siitä, kuinka ilahduttaa äitiä pienellä budjetilla.

1. Yhteinen aika

Lahjoista tärkein. Arjen kiireessä yhteisen ajan löytäminen voi olla tosinaan hankalaa, miksi et siis antaisi äidillesi lahjaksi sitä? Tehkää yhdessä ruokaa, viettäkää leffailtaa, käykää kävelyllä luonnossa, järjestäkää piknik – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Vinkki! Askartele lahjakortti, jossa lupaat viettää aikaa äitisi kanssa hänen haluamanaan päivänä.

2. Vie hänelle aamiainen sänkyyn

Aamiaistarvikkeet löytyvät kotoa valmiiksi, mutta se, että valmistat niistä hyvän aamiaisen ja viet sen äidille sänkyyn voi ilahduttaa suuresti. Herää siis hieman aikaisemmin kuin yleensä ja kokoa tarjottimelle äitisi mielekkäimmät aamiaistuotteet.

Kukkakimppu on hyvä lahja.

3. Osta kukkia ja askartele itse tehty kortti

Kauniit kukat toimivat aina. Kukkiin ei tarvitse käyttää paljoa rahaa, sillä niitä löytyy myös ruokakaupoista edulliseen hintaan. Kukkien kylkeen sopii itse tehty kortti. Päästä luovuutesi valloilleen, sillä kortin voi tehdä monista kotoa löytyvistä tarvikkeista. Itse tehty kortti ilahduttaa saajaa todennäköisesti enemmän kun valmis, sillä se osoittaa, että olet nähnyt vaivaa sen tekemiseen.

4. Valmista hänen lempiruokaansa

Itse tehty ruoka täyttää vatsan ja sydämen. Järjestäkää kiva illallinen kotona hyvän ruoan äärellä. Jos normaalin reseptin seuraaminen tuntuu hankalalta, voit kokeilla seurata sitä videomuodossa: YouTubesta löytyy kasapäin loistavia kokkausvideoita avuksi keittiöön.

Tässä muutama idea edullisiin ruokalajeihin: miten olisi esimerkiksi sitruunapasta tai paahdettu tomaattikeitto kera patongin?

Äitienpäivänä tärkeintä ei ole lahjat, vaan se, että äiti kokee itsensä arvostetuksi. Jos kuitenkin haluat muistaa äitiä vähän isommin, olemme me täällä apunasi.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.