Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Vuoden kenties pimein lainatarjous tulee tässä: teet nyt ensimmäisen Joustoluotto-noston 1 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja! Toimi pian – lainatarjous on voimassa vain Black Weekin ajan eli 20.–27.11.2017.

Hae lainaa ja hyödynnä Black Friday -tarjoukset

Tänä vuonna 24. marraskuuta vietettävä Black Friday on päivä täynnä huimia tarjouksia. Lainaston lainatarjous mahdollistaa, että voit shoppailla halutessasi hieman isomminkin ja hyödyntää kerralla useammankin tarjouksen! Niin verkkokaupat kuin kivijalkamyymälät ottavat Black Friday -hypestä kaiken irti ja tarjoavat asiakkailleen etuja, joista olisi totisesti vaikeaa kieltäytyä.

Black Friday saapui Suomeen Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Jouluvalmistelut kannattaa ottaa työn alle myös meillä Suomessa, sillä vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää noin kuukausi aikaa.

Lainaston Black Week on nyt käynnissä: lainatarjous voimassa rajoitetun ajan

Lainasto on mukana Black Friday -huumassa omalla lainatarjouksella. Hemmottelemme uusia Joustoluotto-asiakkaitamme huikealla Black Week -lainatarjouksella: tarjoamme juuri nyt ensinoston Joustoluotto-tililtä 1 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja!

Hyödynnä lainatarjous netissä

Black Week -lainatarjouksen saat napattua helposti talteen tekemällä lainahakemuksen netissä. Syötä koodi marraskuu sille varattuun kenttään. 1 koodi/asiakas. Joustoluoton ikäraja on 20 vuotta. Jos olet alle 20-vuotias, voit hakea 100-400 euron Pikalainaa.

Hae Joustoluottoa: saat rahat heti tilille

Joustoluotto on joustava ja vaivaton tapa hankkia lisärahoitusta sekä liikkumavaraa omaan arkeen. Saat sen jopa 3 000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Rahat saa nopeasti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Hyödynnä lainatarjous – hae Joustoluottoa!

 

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.