Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

GF Money Oy hakee juuri nyt Helsingin ydinkeskustaan Mikonkadulle kolmea alansa asiantuntijaa: oletko sinä yksi heistä? 

Junior Controller toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sinulla on ymmärrystä sisäisen laskennan tehtävistä, ennustamisesta ja budjetoinnista sekä myös peruskirjanpidosta. Ennen kaikkea sinulla on intoa ja mielenkiintoa kehittää osaamistasi konsernilaskennan suuntaan. Tehtävässäsi tulet toimimaan talousjohtajan oikeana kätenä ja osallistut ennusteiden ja budjetoinnin laadintaan.  Osallistut myös konsernin raportointiin. Toimit osana taloushallinnon tiimiä ja tehtäviisi kuuluu myös muita vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä. Lue lisää ja hae!

Kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen

Monipuoliseen tehtävääsi kuuluvat sinulle nimettyjen yhtiöiden kirjanpitoa tilinpäätöksineen ja muita taloushallinnon tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, reskontran ja rahaliikenteen hoitoa sekä vuokravalvonnassa avustamista. Yritys on kasvamassa ja taloushallinnon organisaation toiminta on muotoutumassa, joten toimenkuvasi pienessä taloushallinnon tiimissä muokkautuu taustasi ja osaamisesi mukaisesti. Lue lisää ja hae!

Toimistoassistentti vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti monipuolisista toimiston yleistehtävistä ja organisoinnista, mm. vieraiden vastaanotosta, kahvituksista ja kokousjärjestelyistä, toimistotarvikkeiden tilaamisesta, ja sopimusten arkistoinnista sekä laskujen (mm. matka) käsittelystä. Sinulla on silmää toimiston yleisviihtyvyydelle, toimitat pieniä asioita toimiston ulkopuolella ja toimit myös toimistokoiran keinoemona. Lue lisää ja hae!