Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Jos saisit aivan vapaasti päättää, millaisen hiihtoloman sinä viettäisit? Suuntaisitko perheen kanssa kaikkien aikojen laskettelureissulle, vuokraisitko mökin ystävien kanssa tai matkustaisitko kenties jonnekin lämpimään puolison tai parhaan kaverisi kanssa? Toisaalta hiihtolomalla olisi vihdoin aikaa siivota se jo kuukausia sekasorron vallassa ollut vaatekaappikin. Vaikeita päätöksiä, mutta anna meidän auttaa vinkeillämme!

Hiihtoloma 2019: seikkailuja vai kotoilua?

Ennen tarkempaa suunnittelua kannattaa istahtaa rauhassa alas kaikkien asianomaisten kesken. Keskustelkaa yhdessä, mitä odotuksia teillä on hiihtoloman suhteen. Haluaisiko joku jäädä kotiin rentoutumaan vai innostuisiko toinen matkasta jonnekin kauas? Kun poimitte kaikkien toiveista ne tärkeimmät, tulee hiihtolomasta kaikille mieluinen. Tehkää tarvittaessa kompromisseja vähemmän tärkeistä toiveista ja panostakaa haaveista suurimpiin.

Jos hiihtolomalla haluaa matkustaa, on viimeistään nyt aika toimia. Parhaat kohteet ja hotellit myydään nimittäin jopa loppuun. Suosituimpien lomaviikkojen miinuksena on usein korkea hintalappu. Koska suuri kysyntä nostaa hintoja, pomppaavat hiihtolomaviikkojenkin hinnat varsin korkealle. Jos säästössä ei ole riittävästi, hae lisärahoitusta hiihtolomareissuun.

”Määmatkalle” eli soolomatkalle hiihtolomalla?

Mikäli mahdollisten seuralaisten toiveet eroavat merkittävästi omista, on myös itsekseen tehty reissu hyvä vaihtoehto. Se vapauttaa sinut kompromisseista. Voit matkustaa juuri haluamaasi paikkaan, valita hotellin omien mieltymysten mukaan ja rakentaa päiväsi juuri kuten itse haluat. Vaikka soolomatkojen suosio on kasvanut, saattaa reissu itsekseen herättää silti kummastusta. Soolomatka vaatii rohkeutta ja suunnitelmallisuutta, mutta se täyttää parhaimmillaan kaikki toiveesi.

Määmatka-termin lanseerasi bloggaaja ja kirjailija Henriikka Rönkkönen. Hän halusi hemmotella itseään omassa seurassaan sekä tehdä juuri niitä juttuja, joista sillä hetkellä innostuu. Jos omat toiveet eivät kohtaa matkakumppanin haaveiden kanssa, on määmatka mainio vaihtoehto.

Hiihtoloma kylpylässä sopii koko sakille

Suomi on kylpylöiden luvattu maa. Rentouttavia keitaita on eri puolilla maatamme aina isoista lomakeskuksista pieniin kylpylöihin.

Helsingin lähellä sijaitseva Långvik Congress Wellness Hotel sopii aikuiseen makuun. Saatavilla on muun muassa yhteisiä hemmotteluhoitoja, lisäksi voit rentoutua suolahuoneessa tai kylmähoidon parissa. Luonnon ystäville sopii puolestaan erinomaisesti Koli Relax Spa, joka sijaitsee Kolin kansallispuiston jylhissä maisemissa. Tarjolla on muun muassa upeilla maisemilla varustettu ulkopalju. Kylpylävieraat saavat käyntinsä ajaksi käyttöönsä Kolin Kylpykiulun: se sisältää kotimaista kosmetiikkaa, kylpytakin sekä -pyyhkeen. Vantaalla sijaitseva Flamingo Spa sopii upeasti niin perheille kuin pariskunnille. Tässä Suomen suosituimmaksikin vesipuistoksi ja kylpyläksi tituleeratussa keitaassa kuluu helposti päivä tai useampi, sillä vierailijoiden käytössä on useita liukumäkiä ja paljon altaita. Aikuisille on tarjolla oma spa-osasto lisähintaan.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.