Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Haaveiletko sinäkin todellisista unelmahäistä, joissa tarjoilu on runsasta ja tunnelma katossa? Älä anna ahtaan budjetin rajoittaa unelmiasi, vaan panosta suunnitteluun ja tingi tarvittaessa. Avioon voi astella myös maltillisin kustannuksin.

Häiden järjestäminen on yksilölaji

Moni haluaa panostaa paljon omiin häihinsä ja on valmis upottamaan niihin vaikka pienen omaisuuden verran rahaa. Toisaalta naimisiin voi mennä vaikka ihan ilmaiseksikin. On puhtaasti hääparin päätettävissä, millaiset juhlat he haluavat viettää ja mihin seikkoihin panostaa.

Hääpuku on juhlien keskiössä ja tallentuu kuviin

Myös häämekkoja on saatavilla useissa eri hintaluokissa aina muutaman kympin mekosta jopa tuhansien eurojen juhlaunelmaan. Jos haluat säästää tai suosit ekologisia arvoja, valitse käytetty puku tai vuokraa asu juhlien ajaksi. Muista hyödyntää myös viime sesonkien pukumallit sekä laajenna etsintä tarvittaessa ulkomaille saakka. Jos häihin on vielä aikaa, voit harkita puvun tilaamista netistä mittojen mukaan.

Morsiusparin vaatteet tallentuvat kuviin, joten niihin kannattaa kiinnittää paljon huomiota. Hyvä vinkki onkin valita itselle mieluisin asu lähes hinnasta välittämättä ja tinkiä tarpeessa muista asioista. Se, montako kerrosta hääkakussa on tai millaisella autolla pari kurvasi paikalle, unohtuvat vierailta helposti. Sen sijaan hääparin asu jää muistiin pitkäksi aikaa.

Häiden juhlapaikka kasvattaa kustannuksia

Kun suunnittelet häitä, sulje hetkeksi silmäsi ja mieti, millaisissa puitteissa haluaisit sanoa ”tahdon”. Itse vihkiminen onnistuu niin kirkossa, maistraatissa kuin juhlapaikallakin. Juhlapaikkaa valitessa mieti, kuinka paljon vieraita tärkeää päiväänne tulee todistamaan. Varmista myös, että paikalle on helppo tulla.

Juhlapaikan hinta vaihtelee. Vertailua helpottaa se, että monet toimijat ovat listanneet kotisivuilleen täsmälliset hintatiedot ja muut vaatimukset. Vuokra voi vaihdella muutamista sadoista euroista aina useisiin tuhansiin euroihin saakka.

Jos etsit edullista juhlapaikkaa häille, tutustu seurojen kerhotaloihin, työväentaloihin sekä muihin matalan kynnyksen paikkoihin. Luksushäitä suunnittelevia palvelevat paremmin esimerkiksi historialliset kartanot, huippumodernit juhlatilat sekä muut näyttävät rakennukset.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.