Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Oletko sinäkin yksi niistä mattimyöhäisistä, joiden joululahjahankinnat ovat vielä pahasti vaiheessa? Ei hätää: vielä ei ole syytä heittää juuttisäkkiä nurkkaan! Kokosimme avuksesi vinkkilistan hauskoille joululahjaostoksille!

Valitse hauska lahja saajan mukaan

Ennen varsinaisen huumorilahjan hankkimista on syytä varmistaa, että lahjan saaja arvostaa vitsikkäitä hupilahjoja. Kun olet varmistunut siitä, voitkin jo suunnistaa ostoksille.

Aloita hauskan lahjan metsästäminen miettimällä lahjan saajan kiinnostuksenkohteita ja harrastuksia. Esimerkiksi avantouintia harrastava ilahtuisi varmasti huovutetusta saunahatusta, jossa on jokin juju. Jos perheessä on puolestaan koira, miten olisivat esimerkiksi yhteensopivat asusteet omistajalle ja koiralle? Paljon autoilevaa voisi hauskuuttaa puolestaan lystikkäällä avaimenperällä tai vaikkapa autokyntteliköllä.

Jouluneule on hauska lahja joulun ystävälle

Ilahtuisiko lahjan saaja esimerkiksi jouluneuleesta? Monet jouluneuleet on tosin myyty jo kaupoista lähes loppuun, mutta voit tuurilla vielä löytää hyvän vaihtoehdon ihan perinteisenkin vaateliikkeen rekiltä. Tsekkaa myös verkkokauppojen valikoima: esimerkiksi Zalandossa on myynnissä runsas kattaus jouluneuleita miehille ja naisille.

Jos jouluneule tuntuu liian isolta ja tilaa vievältä hankinnalta, muista myös jouluiset asusteet! Hauskat kravatit, hiuskoristeet ja jouluiset korut sopivat myös hyvin lahjaksi!

Hauskuuta elämyksillä

Varsinaisen materian lisäksi kannattaa harkita mukavien elämysten tarjoamista lähipiirille. Monilla ovat jo nurkat, kaapit ja pöydät täynnä itselle mieleistä tavaraa, mutta sen sijaan uusia elämyksiä mahtuu joukkoon aina! Järjestetäänkö kaupungissa lähiaikoina esimerkiksi stand up -keikkoja tai esiintyykö siellä lahjansaajan suosikkiartisti? Toisaalta irtiotto vaikkapa kylpylässä tai laivalla olisi hauska lahja. Entäpä yhteinen harrastus? Jos tunnet toisen aikataulut hyvin ja tiedät, että hänellä on esimerkiksi aina tiettynä arki-iltana vapaata, voit ilmoittaa teidät molemmat yhteiseen harrastukseen. Uusien taitojen opetteleminen tai vanhojen päivittäminen tuo takuuvarmaa riemua pimeisiin talvi-iltoihin.

Muita lahjaideoita

Lapselle:

Naiselle:

Miehellle:

  • Parrakkaalle laatupartaöljyä ja laatuviskipullo
  • Parrattomalle laatuviskipullo
  • Toilettilaukku (kotimaista käsityötä, ekologisuus,…)
  • Ukulele
  • Moneen tarpeeseen sopivat nahkahanskat
  • Pussilakanasetti
  • Suomessa valmistettu tervashampoo

 

Artikkelia muokattu 14.12.2021

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Lisäksi uutena rahoitustuotteena on nyt haettavissa myös virtuaalinen Lainasto Mastercard -luottokortti. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.