Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Me Lainastolla ymmärrämme, että lainantarve voi toisinaan iskeä akuutisti, myös juhlapyhinä.

Lainapalvelumme onkin avoinna pääsiäisenä normaalisti joka päivä klo 07-23 ja lainahakemukset käsitellään myös pääsiäisen pyhinä normaalisti. Joustoluotto ja Limiitti asiakkaiden uudet nostot onnistuvat myös pääsiäisenä normaalien maksuaikataulujen mukaisesti.

Varsinainen asiakaspalvelumme on kuitenkin suljettuna 2.-5.4.2021 välisenä aikana ja asiakaspalvelumme tavoitatkin seuraavan kerran pääsiäisen jälkeisenä tiistaina.

hyvää pääsiäistä Lainastolta!

Hae lainaa helposti netistä

Muista, että voit hakea lainaa juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Valitessasi Pikamaksu-palvelun käsittelee lainapalvelumme lainahakemuksesi noin puolessa tunnissa ja saat parhaassa tapauksessa rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

 

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.