Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Uusi raha on syntynyt! Lainasto Oy on vaihtanut nimensä GF Money Consumer Finance Oy:ksi. Vain nimi muuttuu, Lainaston palveluvalikoima sekä lainatuotteet säilyvät ennallaan. 

Nimenvaihdos ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Se tulee käytännössä näkymään muuttuneena lainanmyöntäjänä ja -maksajana, lisäksi sähköpostiosoite vaihtuu muotoon asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

GF Money Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö GF Money Oy:n tytäryhtiö. GF Money -konserni tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkaille laajan palveluvalikoiman, josta löytyy nopeita ja ketteriä rahoitusratkaisuja moniin tarpeisiin.

Nimenvaihdoksen myötä GF Money Consumer Finance Oy on selkeämmin osa emoyhtiötään GF Money Oy:tä. Muutos mahdollistaa jopa aiempaakin monipuolisemman palvelun sekä tuo konsernin koko osaamisen kaikkien asiakkaidemme ulottuville.

Lisätiedot ja kuluttajarahoitukseen liittyvät kysymykset:

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakaspalvelu
puh. 09 427 05044 (pvm/mpm)
asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Palvelemme: ma–pe 8–22, la–su 12–20

Lisätietoja GF Money Oy:sta

www.gfmoney.fi

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.