Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Suunnitteletko kodin pintaremonttia, muttet aivan tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitkä seikat tulisi huomioida? Kysyimme K-Raudan remonttineuvonnasta, miten urakka menisi kerralla maaliin.

Pintaremontin suunnitteleminen lähtee tyypillisesti jostain tarpeesta: nurkat saattavat hieman repsottaa, yleisilme olla aavistuksen nuhjuinen tai kaipaat vain vaihtelua sisustukseen. Silloin kodin pintaremontti voi tuoda kaivattua helpotusta. Ja mikä mukavinta, sen ei edes tarvitse maksaa maltaita.

Kun kodin pintaremontti on ajankohtainen

  • Mieti mahdollisimman tarkkaan etukäteen, mitä toiveita sinulla on lopputuloksen suhteen
  • Pohdi, haluatko toteuttaa urakan itse vai luotatko sen ammattilaisten käsiin
  • Määrittele käytettävissä oleva budjetti ja tee ratkaisut sen mukaan

Kun lähtee suunnittelemaan kodin pintaremonttia, kannattaa huomioida omien toiveiden lisäksi oman kodin luonne. Esimerkiksi rintamamiestaloa remontoidaan tyypillisesti hieman eri tavalla kuin uudehkoa rivitaloa, toisaalta myös talon historia, sijainti sekä jopa tontti voivat vaikuttaa ratkaisuihin. ”Lisäksi ilmansuunnat ovat tärkeitä, sillä pintaremontissa pelataan väreillä ja tunnelmalla”, K-Raudan remonttineuvonnasta vinkataan.

Sopiva budjetti kodin pintaremontille

Se, miten paljon pintaremontti syö euroja, riippuu yksinomaan omista henkisistä ja taloudellisista resursseista. ”Pintaremontti on yleensä kohtuullisen edullinen, joten raha ei liene pääkriteeri. Lopullinen hinta määräytyy aina suunnitelmasta”, K-Raudasta kerrotaan. Kannattaa jo varhaisessa vaiheessa listata paperille, millaisia muutoksia kotiinsa kaipaa ja esimerkiksi millaista laattaa, laminaattia tai tapettia kaipaa remonttikohteeseen.

Jos omat taidot eivät riitä tai haluaa muuten oikaista, tarjoavat toimijat erilaisia palveluja onnistuneeseen lopputulokseen. Ammattilaisia käytettäessä on yleensä budjettikin paremmin tiedossa etukäteen. ”Sisustusuunnittelija laatii annettuja toiveita vastaavan suunnitelman, piirtää pohjapiirustuksen sekä tekee työselityksen. Sen jälkeen pääsemme laskemaan aine- ja työmenekit, yleiskulun, katteen, arvonlisäveron sekä muut tarpeelliset asiat, jonka jälkeen on budjettihinta on tiedossa”, K-Raudan remonttineuvonta ohjeistaa.

Uskalla olla luova pintaremonttia tehdessäsi. Esimerkiksi erilaiset seinä- tai lattiamateriaalit virkistävät kodin yleisilmettä.

Kodin pintaremontti edullisesti

Kalleimmat kodin pintaremonttikohteet ovat tyypillisesti keittiö, pesuhuone, sauna, WC sekä lattiat. ”Ne ovat kohtia, joissa on käytössä runsain talotekniikka, kalleimmat materiaalit tai joihin sitoutuu eniten työtunteja”, K-Raudan asiantuntijat tietävät.

Edullisinta remonttitapaa edustaa puolestaan maalaus. Yleisilme muuttuu merkittävästi seinien tai katon väriä muuttamalla. Kun valitsee litrahinnaltaan huokeahkoa maalia ja on valmis uhraamaan omaa aikaansa, tulee valmista suhteellisin pienin kustannuksin. ”Myös tekstiileillä saadaan paljon aikaan. Ehkä helpoin ja edullisin tapa piristää asuntoa on järjestellä kalustus uuteen uskoon ja raivata kaikki tarpeeton, ylimääräinen tavara pois silmistä. Väljempi huone on silmälle parempi kuin huone, jossa et löydä tavaroilta jalansijaa”, kerrotaan K-Raudasta.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.