Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Punaisella Ristillä on miltei 300 kannatusjäsentä. Yksi niistä on Lainasto Oy: meille on tärkeää olla mukana tukemassa auttamistyötä.

Punainen Risti on nimenä varmasti sinullekin tuttu. Se auttaa katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa sekä kannustaa kaikkia pitämään huolta toisistaan. Punaisen Ristin toimintaan kuuluu myös kouluttaminen katastrofi- ja onnettomuustilanteisiin varautumiseen sekä esimerkiksi terveydestä huolehtimiseen kannustaminen. Punainen Risti on toiminut Suomessa jo 140 vuotta. Esimerkiksi Varsinais-Suomessa se auttoi vuonna 2017 yli 100 kertaa erilaisissa vastoinkäymisissä: muun muassa kadonneiden henkilöiden etsimisessä.

Lainasto on mukana tukemassa Punaisen Ristin tärkeää työtä. Olemme Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin kannatusjäsen ja siten mukana mahdollistamassa Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaa Varsinais-Suomessa.

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.