Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Vetoava LinkedIn-profiili pysäyttää ja herättää mielenkiintoa. Se saattaa olla portti unelmiesi työpaikkaan.

Kun haet uutta työpaikkaa tai haluat muuten vain korostaa ammatti-identiteettiäsi, on LinkedIn oivallinen paikka aloittaa. Palvelulla on yli 562 miljoonaa käyttäjää maailmassa ja suomalaisiakin heistä on miljoona. Varmistathan siis, että oma profiilisi on ajan tasalla.

Panosta perustietoihin LinkedIn-profiilissasi

Rekrytoijat selaavat lukuisia profiileja sitä oikeaa työntekijää etsiessään. Helpota heidän työtään ja viilaa perustiedot kuntoon. Jos etsit uutta työpaikkaa, lisää se jo otsikkoon (headline). Myös oma kaupunki kannattaa lisätä sijaintitietoihin (location).

Entä profiilikuva? Sen tulisi olla selkeä ja asiallinen. Kuvassa ei saa olla useampaa henkilöä, jotta muiden ei tarvitse arvailla, kenelle heistä kyseinen LinkedIn-profiili kuuluu.

Yhteenveto (summary) on mahdollisuutesi varmistaa, että ydinosaamisesi ei jää keneltäkään epäselväksi. Kirjoita siis napakka, asiallinen tiivistelmä, johon olet nostanut tärkeimmät osaamisalueesi. Lisää myös yhteystietosi, jolloin ne ovat helposti saatavilla.

Onhan LinkedIn-profiilikuvasi asiallinen ja selkeä? Ellei, on aika ottaa uusi.

Tuo omaa kokemustasi sekä osaamistasi esille

Lisää profiiliisi riittävät tiedot kokemuksestasi (experience), koulutuksestasi (education) sekä taidoistasi (skills & expertise). Listaa esimerkiksi ranskalaisin viivoin, minkä asioiden parissa olet työskennellyt ja mitä ohjelmia olet esimerkiksi tottunut käyttämään. Listaa myös opiskelupaikat, pääaineet ja sivuaineet sekä lisää profiiliin myös esimerkiksi lopputyön aihe.

Älä kuitenkaan ole turhan avoin. Huolehdi, ettei LinkedIn-profiilisi ole kuin Facebook-profiilisi: LinkedIn on paikka omien ammatillisten henkseleiden paukuttelulle, ei media päivittäisten kuulumisten vaihtamiseen.

Hyödynnä Jobs-osio ja kerro etsiväsi työtä

Kun LinkedIn-profiilisi on hiottu kuntoon, on aika alkaa verkostoitumaan sekä ”pitämään itsestä meteliä”. Se kannattaa aloittaa työpaikkaosiosta (Jobs), josta löydät Career interests -kohdasta mahdollisuuden valita ”Let recruiters know you’re open.” Sen valitsemalla työnantajat löytävät profiiliisi paremmin.

Verkostoidu rohkeasti oman alasi asiantuntijoiden sekä potentiaalisten työnantajien kanssa. Voit lähettää heille kontaktipyyntöjä. Kirjoita sen oheen lyhyt viesti, kuka olet ja miksi haluaisit verkostoitua. Näin varmistat omalta osaltasi, ettei kontaktipyyntösi huku erityisesti isojen yritysten päättäjien ulottumattomiin.

Lähteet: LinkedIn, Somehow, Marbles

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.