Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Hemmottelemme uusia asiakkaita huimalla syysedulla 25.10.2017 asti. Teet nyt ensimmäisen Joustoluotto-noston 1 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja!

Joustoluotto heti tilille: nostokulut 0 €

Syksy on ihanaa aikaa: luonto pukeutuu ruskan sävyihin, harrastukset alkavat ja kynttilät valaisevat pimeneviä iltoja. Ennen pakkasten tuloa kannattaa poimia puutarhan sato talteen, niin voit herkutella luonnon antimilla jopa keskellä talvea. Sadonkorjuukauden kunniaksi tarjoamme juuri nyt uusille NordCredit Joustoluotto -asiakkaille ensimmäisen noston 1 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja!

Lainasto-tarjous: lainaa ilman nostokuluja

Hyödynnä alennus syöttämällä koodi Sadonkorjuu sille varattuun kenttään tehdessäsi lainahakemusta1 koodi/asiakas. Joustoluoton ikäraja on 20 vuotta. Jos olet alle 20-vuotias, voit hakea 100-400 euron Pikalainaa.

Joustoluotto joustaa tarpeesi mukaan

NordCredit Joustoluotto on joustava, erikokoisiin lainatarpeisiin mukautuva laina jopa 3 000 euron luottorajalla. Voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan, juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia, joskin se on käytössäsi ilman pitkiä käsittely- ja odotusaikoja. Saat rahat tilillesi nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Joustoluoton takaisinmaksuerät ovat pieniä, etukäteen tiedossasi olevia kuukausieriä. Voit halutessasi lyhentää lainaa kerralla myös kuukausierää suuremman summan – ilman lisäkustannuksia, totta kai!

Hae NordCredit Joustoluottoa nyt ja hyödynnä rahanarvoinen tarjous! 

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.