Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Toivotamme tunnelmallista ja ikimuistoista joulua juuri sinulle! Muista herkutella ja ottaa rennosti. Tee lupauksia vuodelle 2021 ja uskalla unelmoida. Kenties ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras.

Meille laadukas asiakaspalvelu on kunnia-asia ja haluamme olla hyvin tavoitettavissa. Palvelemme siksi myös joulun alla. Kysy rohkeasti lisää tarjoamistamme monipuolisista rahoitustuotteista tai hae lainaa nopeasti netistä!

Asiakaspalvelumme palvelee joulun ja vuodenvaihteen aikana arkisin kello 9.00-17.00. Lisäksi asiakaspalvelumme on suljettu seuraavina päivinä:

  • 24.12.2020 Suljettu
  • 25.12.2020 Suljettu
  • 1.1.2021 Suljettu
  • 6.1.2021 Suljettu

Lainapalvelumme palvelee myös jouluna JOKA PÄIVÄ!

Asiakaspalveluumme voitte olla yhteydessä joko sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min). Myös chat-palvelumme on käytettävissä asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti.

Hae lainaa helposti netistä

Muista, että voit hakea lainaa juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja saat parhaassa tapauksessa rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.