Tiedotteet

Palvelemme myös jouluna

Toivotamme tunnelmallista ja ikimuistoista joulua juuri sinulle! Muista herkutella ja ottaa rennosti. Tee lupauksia vuodelle 2019 ja uskalla unelmoida. Kenties ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras.

Voit hakea lainaa silloin, kuin sinulle parhaiten sopii! Asiakaspalvelumme on paikalla myös joulupyhinä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Selvitetään yhdessä, mikä rahoitusratkaisuistamme sopisi sinulle parhaiten.

Meille laadukas asiakaspalvelu on kunnia-asia ja haluamme olla hyvin tavoitettavissa. Palvelemme siksi myös joulun alla. Kysy rohkeasti lisää tarjoamistamme monipuolisista rahoitustuotteista tai hae lainaa nopeasti netistä!

Pikalaina, Kulutusluotto vai Joustoluotto?

[apinalaatikko]

Joulun ja loppuvuoden poikkeusaukioloajat

24.12.2018 12–16
25.12.2018 12–16
26.12.2018 12–16
31.12.2018 8–20
1.1.2019 12–20

Voit hakea lainaa netistä, ottaa yhteyttä chatti-palvelumme kautta, lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai soittaa numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm).

[/apinalaatikko]

Jos joulubudjettisi kaipaa vain pientä päivitystä, hae Pikalainaa eli perinteistä kertaluontoista pikavippiä. Joustoluotto tuo puolestaan käyttöösi jopa 3 000 euron luottorajan ja nostoja voit tehdä oman tarpeesi mukaan; myös tekstiviestillä! Kulutusluotolla rahoitat jo hieman isommatkin hankinnat, kuten esimerkiksi uudet kodinkoneet tai vaikkapa matkan maailmalle!

Hae lainaa helposti netistä

Muista, että voit hakea lainaa juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelumme käsittelee lainahakemukset saapumisjärjestyksessä aukioloaikojen puitteissa. Toimimme ripeästi ja saat parhaassa tapauksessa rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.