Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Talotehtaat vastaavat pienten omakotitalojen kysyntään neliömäärältään vaatimattomilla valmistaloilla. Pienestä koostaan huolimatta talot sisältävät kaiken tarvittavan aina mukavuuksista arkea tukeviin ylellisyyksiin.

Pienet omakotitalot miellyttävät monia

Moni on havahtunut pohtimaan, sopisiko omaksi kodiksi ison lukaalin sijaan kooltaan kompakti tilaihme. Yksi syy pienten kotien kasvavaan kysyntään on yhä pienemmiksi kaavoitettavat tontit – erityisesti kasvukeskuksissa ja ruuhka-Suomessa tontit ovat pieniä.

Mitä pienempi koti, sitä matalammat menot

Koska asumiskustannukset nousevat joka vuosi, on herännyt ajatuksia siitä, ovatko kaikki asuinneliöt todella tarpeellisia. Esimerkiksi vuonna 2015 omakotitalot olivat keskimäärin 111 neliön kokoisia. Kahden aikuisen taloudessa mainittu neliömäärä on varsin runsaasti. Muun muassa matalampaa kiinteistöveroa, pienempiä lämmityskustannuksia sekä lyhyempää siivoukseen kuluvaa aikaa arvostavat ovat alkaneet haaveilla pienemmästä talosta.

Pienet omakotitalopaketit nyt monien talotehtaiden valikoimissa

Vaikka isot, vähintään kaksi tai kolme makuuhuonetta käsittävät omakotitalot ovatkin edelleen se tyypillisin valinta, on miniomakotitalojen kysyntä kasvanut selvästi lähivuosina. Monet talotehtaat ovatkin ottaneet valikoimaansa pieniä, jopa alle 40-neliöisiä omakotitaloja.

Myös pienet omakotitalot tarjoavat viihtyisät puitteet onnistuneelle arjelle – ainoastaan koosta on tingitty. Oman talon voi halutessaan varustaa muun muassa tilavalla terassilla tai saunalla. Nämä pienet tilaihmeet sopivat niin ykköskodiksi kuin vapaa-ajan asunnoksi. Ne ovat parhaimmillaan yksinään asuvien tai pariskuntien asuntoina.

Sisusta koti Lainaston avulla

Lainaston tarjoamista rahoitustuotteista erityisesti NordCredit Joustoluotto sekä Kulutusluotto sopivat niin isoa kuin pientä kotiaan sisustaville. Joustoluotto on parhaimmillaan silloin, kun haluat tehdä useita pienempiä hankintoja esimerkiksi kodinsisustusprojektin edetessä. Kulutusluotto on puolestaan omimmillaan keskikokoisia ostoksia, kuten esimerkiksi kodinkonehankintoja, tehdessä. Ne molemmat taipuvat mainiosti myös kodin pikkuremonttien rahoittamiseen.

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.