Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Jos oman kodin siivoaminen kyllästyttää, saattaa siivouspalvelu olla houkutteleva vaihtoehto. Ennen siivouksen tilaamista ja siivousfirman palkkaamista kannattaa kuitenkin vertailla hintoja: siivouspalveluissa on merkittäviä hintaeroja eri toimijoiden välillä.

Siivouspalveluiden hintaerot suuria

Kuluttajaliitto vertaili loppuvuodesta kotisiivouspalveluiden hintoja Suomen suurimmilla paikkakunnilla. Mukana oli yhteensä 42 siivouspalvelua tarjoavaa yritystä sekä yhteensä 10 paikkakuntaa. Hintojen vertaileminen todella kannattaa, sillä erot olivat yllättävänkin suuria.

Siivousfirman voi palkata jopa yli 30 % edullisemmin

Vertailu paljasti, että eroa edullisimman ja kalleimman kertaluonteisen siivoustunnin välillä oli yli 30 %. Siivouksen tuntihintaa voi monessa tapauksessa alentaa sitoutumalla pidempiaikaiseen siivoussopimukseen joko määräaikaisesti tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kuluttajaliitto kannustaa varmistamaan jo etukäteen, kuuluvatko myös siivousvälineet tai matkakulut hintaan.

Kun palkkaat kotiisi siivoojan, saat lisää vapaa-aikaa. Ennen siivouspalvelun ostamista on kuitenkin syytä vertailla hintoja, sillä niissä voi olla yllättävän paljon eroja.

 

Kun harkitset kotisiivouspalvelua

  • Vertaile eri siivouspalveluja huolellisesti: tutustu hinnoitteluun sekä varmista, mitä kaikkea valittu siivous sisältää
  • Tee tarjouspyyntö kirjallisesti ja huolellisesti.
  • Selvitä, kuuluuko siivouspalveluja tarjoava yritys ennakkoperintärekisteriin ja onko sillä vastuuvakuutus.
  • Muista hakea kotitalousvähennystä.

Kasvata budjettia ja hae lainaa jo tänään

Jos tarvitset lisärahoitusta arkisiin menoihin tai yllättäviin hankintoihin, hae lainaa. Lainaston valikoimiin kuuluu useita nopeita ja vaivattomia rahoitusratkaisuja.

Tuotteistamme pienin on Pikalaina eli perinteinen kertaluontoinen pikavippi. Suosituin on puolestaan Joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Joustoluotto sopii myös hieman isompien hankintojen rahoittamiseen sekä arjen pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja turvaverkoksi. Kulutusluotto on kooltaan jo isompi, keskikokoisia ja suuria hankintoja varten suunniteltu laina.

Ennen lainan hakemista kannattaa tutustua niiden ominaisuuksiin sekä valita itselle sopivin vaihtoehto. Voit myös kysyä lisää Lainaston asiakaspalvelulta: me olemme täällä sinua varten!

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.