Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Perinteinen pikavippi eli pieni ja nopea laina on moneen eri tarpeeseen mukautuva ratkaisu. Se on suunniteltu erityisesti pienten rahareikien paikkaamiseen.

Lainaston Pikalaina on ripeä ja ketterä ratkaisu erilaisia menoeriä kattamaan. Se on kooltaan pieni, 100-400 euroa, joten pikavippi soveltuu ensisijaisesti maltillisiin hankintoihin tai tietylle kuukaudelle kasautuneita menoja kattamaan. Astetta isompiin hankintoihin sopii Pikalainaakin paremmin rahoitusratkaisuistamme suosituin, eli joustavan luottorajan mukanaan tuova Joustoluotto.

Nopea Pikalaina tuo rahat heti tilille

Aivan kuten Lainaston kaikki rahoitusratkaisut, maksamme rahat heti tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Ne ovat lainahakijan käytössä parhaassa tapauksessa jopa minuuteissa omasta pankista riippuen.

Lainaston pikalaina eli Pikavippi tuo rahat nopeasti tilille.

Pikalaina vuoden maksuajalla

Pikalainassa on mukavan pitkä takaisinmaksuaika: 12 kuukautta ja kuusi maksuerää. Tämän ansiosta takaisinmaksettava kuukausierä pysyy maltillisena eikä se horjuta omaa taloutta liikaa. Pystyt suunnittelemaan omaa kulutustasi hyvin, sillä maksuerät ja -aikataulu ovat tiedossasi tarkasti jo etukäteen.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi on vakuudeton kertaluotto eli se ei vaadi takaajia tai muita vakuuksia. Lainan nimelliskorko on 28,6 % ja todellinen vuosikorko 48,90 %. Jos haet esimerkiksi 400 euroa Pikalainaa, muodostuu täten kokonaiskustannukseksi 550 euroa vuoden takaisinmaksuajalla.

Pikalaina voidaan myöntää henkilölle, joka täyttää lainaehdot. Hänen tulee muun muassa olla hoitanut raha-asiansa mallikkaasti, yli 18-vuotias sekä asua Suomessa.

Hae Pikalainaa >>

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.