Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Suomi vetoaa myös ulkomaalaisiin matkailijoihin. Muista maista saapuneiden matkailijoiden yöpymiset ovat kasvussa, eikä ihme, sillä maamme tarjoaa paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa.

Tilastokeskuksen mukaan ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät muhkeat 12,3 %. Lokakuussa 2017 tilastoitiin miltei 356 000 yöpymisvuorokautta ulkomaisille matkailijoille. Suomalaisten matkusteluinto kotimaassa säilyi lähes ennallaan. Lisäystä yöpymiskerroissa oli vain 0,3 prosenttia.

Eniten matkailijoilta Venäjältä, Ruotsista ja Saksasta

Eniten Suomi vetosi Venäjältä, Ruotsista ja Saksasta saapuneisiin matkailijoihin. Venäläisten matkailijoiden määrä kasvoi 13,8 prosenttia, ruotsalaisten 16,4 prosenttia ja saksalaisten 12,3 prosenttia.

Suomen vetovoima ja maamme tarjoamat elämykset vetoavat myös muista maista saapuviin matkailijoihin.

Kymenlaakso yksi kysytyimmistä maakunnista

Maakunnista runsaimmin vetovoimaa oli Kymenlaaksossa sekä Ahvenanmaalla. Hotellihuoneiden käyttöasteita tarkastelemalla selviää, että Uudellamaalla ja Kymenlaaksolla oli eniten kysyntää.

Hotellihuoneen toteutunut keskihinta kasvoi vuodessa kolmisen euroa. Se oli lokakuussa 2017 koko maan osalta 99,35 € ja lokakuussa 2016 puolestaan 96,64 €.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.