Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Näin kesän korvalla se iskee: fillarikuume. Kenties sinäkin haluat istahtaa satulaan ja polkea perille? Jos kotoa ei jo löydy sitä unelmien menopeliä, lue Lainaston vinkit ennen polkupyöräostoksille suuntaamista.

Valitse sopiva polkupyörämalli

Polkupyöräkauppojen pyörärivistöt ovat vaikuttava näky. Vaihtoehtoja on niin eri kokoluokissa kuin eri käyttötarkoitukseen. Kannattaakin jo ennen myymälään menemistä miettiä, millaiseen käyttöön itse tarvitsee polkupyörää. Etsitkö ensisijaisesti nopeaa maantiekiituria työmatkojen rivakkaan selättämiseen vai haluaisitko fiilistellä lyhyitä matkoja rennolla asenteella? Toisaalta vaihtoehtoja löytyy myös sähäkkään menoon metsäpoluilla sekä vauhdikkaisiin siirtymiin sorateillä.

Hybridipyörä taipuu moneen

Hybridipyörä on työmatkojen klassikko. Se soveltuu hyvin myös lenkkeilyyn. Hybridipyörää voidaankin perustellusti sanoa yleispyöräksi, joka yhdistää maantie- ja maastopyörien parhaat puolet.

Hybridipyörän renkaat ovat 28-tuumaiset ja vaihteita on tyypillisesti käytössä lukuisia.

Maantiepyörä vaatii alustaltaan päällystystä

Maantiepyörä on viime vuosina kasvattanut merkittävästi suosiotaan. Matala ajoasento, kevyt runko sekä kapeat renkaat tekevät polkemisesta vaivatonta ja liikkumisesta nopeaa. Huomioithan, että maantiepyörä sopii päällystetyillä teillä ajamiseen: esimerkiksi hiekka- tai sorateille sen renkaat ovat aivan liian kapeat. Myös matala ajoasento saattaa vaatia totuttelua.

Cyclocross yhdistää hybridipyörän ja maantiepyörän

Cyclocrossin ominaisuuksiin on nostettu sekä maantie- että hybridipyörän toiminnallisuuksia. Cyclocross muistuttaa ulkonäöltään merkittävästi maantiepyörää, mutta siinä on paksummat renkaat. Se sopii hyvin esimerkiksi hieman pidempienkin työmatkojen taittamiseen.

Maastopyörä rullaa sujuvasti maastossa

Maastopyörä on mainio valinta, jos nautit liikkumisesta vaihtelevissa maastoissa. Se rullaa hyvin epävakaisellakin alustalla ja on hyvä valinta myös talvipyöräilyyn. Maastopyörä ei kuitenkaan ole kovin kevyt polkea päällystetyillä teillä leveiden ja kuvioitujen renkaidensa takia.

Kaupunkipyörä sopii leppoisaan tahtiin

Kaupunkipyörä on kuin suunniteltu mukavuudesta nauttiville. Leveä ja pehmeä satula, pysty ajoasento sekä jalkajarrut varmistavat rennon fiiliksen. Kaupunkipyörällä polkiessa vauhti ei välttämättä huimaa päätä, mutta meno on miellyttävää erityisesti lyhyissä pyrähdyksissä.

Mistä tietää, onko polkupyörä sopivan kokoinen?

Polkupyörän oikea koko vaikuttaa huimasti sekä ajomukavuuteen että pyörän hallintaan. Helpointa on ostaa polkupyörä ammattilaisen avustuksella ja koeajaa tuleva fillari ennen ostopäätöstä. Toki tiettyjä suuntaviivojakin on olemassa polkupyörän koon valitsemisen suhteen.

Yleinen harhaluulo on, että vain oma pituus vaikuttaa polkupyörän koon valintaan. Jotkut valmistajat ohjeistavat mittaamaan myös jalan sisämitan. Esimerkiksi Bikeshopin kokotaulukosta voi tutkia, minkä kokoinen pyörä sopisi itselle.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.