Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Juhannus on keskikesän ykkösjuhla, joka aloittaa samalla monen suomalaisen kesälomakauden.

Valitettavasti henkilökohtainen rahatilanne ei aina kuitenkaan seuraa kovinkaan orjallisesti juhla- ja lomakalenteria ja joskus saattaakin vaikuttaa siltä, että tilapäinen rahapula romuttaa yllättäen kaikki mielessä siintävät suunnitelmat. Yksi vaihtoehto on tietysti antaa muiden juhlia sinunkin puolestasi, mutta onneksi Lainaston ainutlaatuinen käyttölaina tarjoaa auttavan käden arkisten rahahuolien lisäksi myös juhlimisen ja lomailun kustantamiseen.

Lainaston käyttölaina tarjoaa joustoa
heti tilillesi 2 000€

Lainaston käyttölaina on jatkuva joustoluotto, joka antaa käyttöösi 2 000€ luottorajalla varustetun luottotilin. Voit nostaa luottotililtä rahaa pankkitilillesi kätevästi joko tekstiviestin tai nettipalvelun välityksellä. Käyttölainan kertanostoja voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän nostoja kuukaudessa. Saat tekemillesi nostoille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lainan takaisinmaksun minimi kuukausierä on 20% nostetusta velkasaldosta (vähintään 100€) ja perinteisistä kertaluotoista poiketen Lainaston jatkuva käyttölaina palautuu automaattisesti takaisin käyttöösi aina samaan tahtiin, kuin maksat nostamaasi luottoa takaisin.

Käyttölaina tarjoaa helpotuksen niin arkeen kuin juhlaankin

Limiittiluoton käyttämättömästä luottolimiitistä ei kerry korkoja eikä kuluja, joten se tarjoaa ainutlaatuisen lainapuskurin niin arjen yllättävien rahakuoppien paikkaamiseen, kuin vuoden ykkösjuhlien väliaikaiseen kustantamiseenkin. Juuri tarkoituksiisi sopivan kokoinen nosto luottotililtäsi muuttaa kätevästi kesän suunnitelmat todellisuudeksi ja siirtää esim. osan kesä-heinäkuun menoeristä maksettavaksi vasta lomakauden jälkeisistä tuloista.

Lainasto Oy toivottaa kaikille hyvää juhannusta!