Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Laina-asiakkaat

Laina-asiakkaat

Henkilöasiakkaat

Avoinna arkisin klo 09-17

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)
Avaa chat sivun oikeasta alareunasta

Yritysasiakkaat

Avoinna arkisin klo 09-17

Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelin: 09 424 50533 (0,0835€ + 0,0557€ pvm/min)

Muut asiakkaat

Sijoittaja-asiakkaat

Sijoitusasiakkaat

Avoinna arkisin klo 09-17

Sähköposti: info@gfmoney.fi
Puhelin: 09 424 14120

Lainaston asiakaspalvelu on sinua varten

Voit soittaa asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tarvitset apua luotonhakemisessa. Halutetessasi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

Voit soittaa asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tarvitset apua luotonhakemisessa. Halutetessasi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit hakea luottoa helposti sivustomme lainasto.fi kautta. Aloita hakemus antamalla henkilötietosi. Syötä tunnistautumisen jälkeen yhteys- ja taloustietosi. Lue sinulle sähköpostiin lähetettävät luoton ennakkotiedot huolellisesti läpi ja vahvista hyväksyväsi ehdot hakemuksella. Lopuksi vahvista henkilöllisyytesi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi. Voimassa olevalta luottosopimukselta voit tehdä nostoja Omilla Sivuilla. Lisäksi Joustoluotto-asiakkaat voivat tehdä lisänostoja lähettämällä tekstiviestin LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) numeroon 16115.

Saat luottopäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi.

Luotonmyöntäjä voi pyytää sinua vahvistamaan tulotietosi hakemusvaiheessa. Tällöin voit joko käyttää hakemuksella olevia Nordigenin tai Tinkin palveluita. Voit vaihtoehtoisesti toimittaa kopion tiliotteestasi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta.

Uusi luottohakemus tulee aina tehdä nettisivujen kautta. Jos sinulla on Joustoluotto -tili, voit tehdä nostoja tekstiviestillä lähettämällä viesti LA LAINASUMMA numeroon 16115 (esim. ”LA 500”).

Lainasto Ostosraha myönnetään 3000 euron luottorajalla, mutta ensimmäinen nostosi on rajattu henkilökohtaisen luottopäätöksesi mukaisesti. Voit maksimissaan saada ensimmäisellä kerralla 500 euroa nostovaraa. Näet nostorajasi aina Omien Sivujen kautta.

Luotonmyöntäjänä toimii monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen GF Money Oy. Y-tunnuksemme on 2382033-5. Yritys on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Kuukausierä on 8 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 70 euroa nostorajan ollessa 500 euroa tai sen yli sekä vähintään 80 euroa alle 500 euron nostorajan osalta. Joka tapauksessa kuukausittaisen takaisinmaksun määrä on enintään 120 euroa. Mikäli luoton avoin saldo on vähemmän kuin kuukausierän edellä esitetty vähimmäiserän määrä, erääntyy avoin saldo maksettavaksi kokonaisuudessaan seuraavassa maksuerässä.

Luotolle ei ole ennalta määrättyä maksuaikaa, vaan maksuaika riippuu käyttämästäsi luoton määrästä.

Huomioimme luottoa myöntäessämme monia tekijöitä. Perusedellytyksiä ovat, että sinulla on:

- ikää 18–75 vuotta
- hyvin hoidetut raha-asiat eikä maksuhäiriömerkintöjä
- säännölliset tulot
- suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa
- käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne


Lopullisen luottopäätöksen saat tekemällä luottohakemuksen.

Luotto voidaan myöntää 18-75 vuotiaille.

Huomaathan, että voit vahvistaa tulotietosi ilman käsittelyviivettä käyttämällä Nordigen & Tink-palveluita.

Voit lähettää kuvan tai kopion seuraavilla tavoilla:

- Suoraan luottohakemuslomakkeella
- Sivun www.lainasto.fi/lataa kautta
- Sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi
- Postitse osoitteeseen GF Money Oy, Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku

Limiitin, Joustoluoton tai Lainasto Ostosrahan lisäksi sinulla ei voi olla muita avoimia luottoja. Luottohakemuksen yhteydessä voit yhdistää avoimet Pikalainasi Ostosraha-luottoon. Tarkempia tietoja voit kysellä asiakaspalvelustamme.

Saat noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksestasi laskun, jolta näet lyhennyksen maksutiedot. Luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa lyhennyserissä. Eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua laskun lähetyspäivästä. Voit maksaa eriä myös ennakkoon. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman saat asiakaspalvelustamme: puh. 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) tai asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Lainaston Ostosraha sopii niin tilapäiseen
kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen

Tehokas apu pieneen ja vähän suurempaankin rahoituksen tarpeeseen. Tutustu Lainaston Ostosrahaan ja tee nopea hakemus

Tutustumaan