Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Asiakkaina aivan tavallisia täysi-ikäisiä suomalaisia

Pikalainaa tarjoavia yrityksiä on julkisuudessa usein kritisoitu nimenomaan kaikkien hädänalaisimmassa tilanteessa olevien rahastamisesta. Todellisuus on kuitenkin tutkimusten mukaan aivan toisenlainen. Pikalainaa voi ottaa tänä päivänä aivan missä tilanteessa tahansa oleva täysi-ikäinen, elämäntilanteesta huolimatta.

”Me palvelemme aivan tavallisia täysi-ikäisiä suomalaisia arjen erilaisissa pikkupulmissa.  Tämä näkyy myös myöntämissämme pikalainasummissa. Pikalainasummat vaihtelevat 50 eurosta 1000 euroon. ”, Lainastolta kerrotaan.

Pikalainan hakemus vaatii aina myös tunnistautumista joko omilla pankkitunnuksilla tai matkapuhelimella ja omalla PIN-koodilla.

Vastuullisena, avoimuutta peräänkuuluttavana pikalainayrityksenä pidämme myös huolta siitä, kenelle mitäkin myönnämme. Tarkistamme aina asiakkaan maksukyvyn ennen pikalainapäätöksen tekemistä.”, Lainastolta todetaan.