Käyttölaina tarjoaa ainutlaatuisen vararahaston jatkuvaan käyttöösi | Lainasto.fi

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Vakuudettoman käyttölainan hakeminen on turvallista ja helppoa. Kirjaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi sisään verkkopalveluumme ja saat lainapäätöksen hetkessä.

Vaikka sitä suunnittelisi henkilökohtaista talouttaan kuinka huolella tahansa, eivät tulot silti aina välttämättä riitä kattamaan erilaisia arjen yllättäviä menoeriä.

Oli sitten kyseessä hajonnut pesukone, mökkireissun kylkiäisenä tulleet ylinopeussakot tai mikä tahansa muu ennakoimattomissa ollut rahareikä, on Lainaston Limiittiluotto joustava käyttölaina, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvakäyttöisen vararahaston juuri näiden yllätysmenojen varalle. Limiittiluotto-käyttölaina on varustettu 2 000€ luottorajalla ja voit siirtää luottotilin varoja pankkitilillesi kätevästi joko tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta juuri silloin kun rahaa eniten tarvitset. Käyttölainan minimi kertanosto on 100€ ja voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän nostoja kuukaudessa. Käyttölaina on nostettavissa ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi, jos käytössäsi on jokin seuraavien pankkien tileistä: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia tai Tapiola. Muiden pankkiyhteyksien kohdalla nostamasi käyttölaina siirtyy tilillesi noin 1-2 pankkipäivässä.

Hyödynnä myös käyttölainan ainutlaatuinen osamaksumahdollisuus!

Paitsi arjen joustavaksi vararahastoksi, soveltuu Lainaston Limiittiluotto erinomaisesti myös suurempien hankintojen kulujen jaksottamiseen maksettavaksi joustavaksi useamman kuukauden aikana. Tässä kuussa käyttölainatililtäsi tekemäsi nostot laskutetaan aina seuraavan kuun lopussa, jolloin voit itse päättää maksatko koko velkasaldosi kerralla takaisin, vai hyödynnätkö ainutlaatuista osamaksumahdollisuuttamme ja lyhennät lainaasi takaisin pienemmissä erissä. Koska Lainaston Limiittiluotto on jatkuva kulutusluotto, nousee käyttölainasi luottolimiitti automaattisesti uudelleen käytettäväksesi aina samaan tahtiin, kuin maksat edellisiä nostojasi takaisin.

 

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa