Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Pikavippi
Pikavippi on äkilliseen rahantarpeeseen tarkoitettu vippi tai laina. Pikavippi tilille onnistuu tekstiviestillä tai verkkohakemuksella Lainasto Oy:ltä. Pikavipillä voi paikata väliaikaista rahantarvetta.

Ensilaina
Ensilaina on asiakkaan ensimmäinen laina. Ensilaina on enintään 200 euroa. Ensimmäisen lainan hakeminen vaatii aina tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

Eräpäivä
Eräpäivä on maksun viimeinen päivä, jolloin maksu on maksettava, jotta vältytään viivästyskoron maksamiselta. Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti. Lainanottaja saa ilmoittamaansa osoitteeseen laskun, johon merkittyyn eräpäivään mennessä lasku tulee maksaa. Lainanottajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus maksaa laina takaisin ennenaikaisesti, eikä siitä aiheudu lainanottajalle lisäkustannuksia. Lainasto Oy:n luotoissa on mahdollista siirtää eräpäivää 14 päivää.

Kulutusluotto
Kulutusluotto käsittää kaikki lainat ja luotot, joita kuluttaja ottaa tavoitteenaan rahoittaa kulutus eli omat menonsa.

Laina
Laina on kattotermi, joka toimii yleisnimityksenä kaikille lainoille ja luotoille.

Lainaa pankkitunnuksilla
Lainasto Oy:ltä voi hakea pikalainaa verkkopankkitunnuksilla. Lainaa pankkitunnuksilla saa seuraavasta aloittamalla lainanhaun lainalaskurilla.

Lainasumma
Tarvitsemasi lainasumma voidaan valita lainalaskurilla. Lainasummat ovat esillä myös Lainatuotteet –linkin takana. Lainasto Oy myöntää 20-1000 euron suuruisia lainoja, vippejä, pikavippejä, luottoja ja pienlainoja erilaisiin kulutushyödykkeisiin hakijan tarpeen mukaan.

Luotto
Luotto tarkoittaa lainanmyöntäjän ja lainanottajan keskinäistä sopimusta, jonka perusteella lainanottaja saa rahaa pankkitililleen lainapalvelumme aukioloaikoina.

Maksuohjelman muutos
Voit saada lisää maksuaikaa pikavippiin muuttamalla maksuohjelmaa.

Mobiilivippi
Mobiilivippi on tekstarilla haettava vakuudeton lyhytaikainen laina.

Nettilaina
Nettilaina on pienlaina, jota kuluttaja voi hakea täyttämällä Lainasto Oy:n sivuilla olevan lainanhakulomakkeen. Nettilaina käsitteenä liittyy nimenomaan siihen, että lainaa haetaan internetissä olevan lainanantajan web-sivujen kautta.

Pienlaina
Pienlaina on lyhytaikainen laina, jonka ottamiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Pienlaina on useimmiten myös lainasummana melko pieni. Pienlainan tilaaminen onnistuu Lainasto Oy:ltä Internethakulomakkeella tai tekstiviestillä. Pienlaina otetaan pääasiallisesti kulutushyödykkeiden hankintaa varten.

Pikalaina
Pikalaina on nopeasti saatavissa oleva kulutusluotto. Pikalainan saat tillesi heti lainapalvelumme aukioloaikoina. Pikalainan laina-aika on verrattain lyhyt, Lainasto Oy:n laina-aika pikalainalle on 15 – 90 vrk riippuen pikalainan lainasummasta.

Pikaluotto
Pikaluotto on lainatyyppi, joka toimitetaan tilaajan pankkitille välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen lainapalvelumme aukioloaikoina. Pikaluotto on synonyymi sanalle pikalaina, luotto perustuu lainanmyöntäjän ja lainanottajan sopimukseen velasta ja sen maksuehdoista.

Pikavippi pankkitunnuksilla
Hae pikavippi pankkitunnuksilla tai PIN-koodillasi, mikäli olet jo asiakkaamme. PIN-koodin saat tunnistautumalla verkkopankissa pankkitunnuksillasi. Pankkitunnistautuminen on täysin turvallista ja riskitöntä Lainasto Oy:n pikavipin saamiseksi.

Pikavippivertailu
Pikavippivertailusta voit helposti ja nopeasti verrata eri pikavippiyritysten tarjoamia pikavippejä. Lainaston pikavippivertailu on rehellinen ja vertailussa on huomioitu myös kaikki ns. piilokulut, kuten tekstiviestikulut.

Pikavippi 24h/7
Pikavippihakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Pikavipit maksetaan tilille välittömästi lainapalvelun aukioloaikana.

Takaisinmaksu
Lainan, pikavipin, luoton, vipin, pikalainan ja pienlainan takaisinmaksu tapahtuu sopimuksen mukaan. Laina on maksettava takaisin laskussa olevaan eräpäivään mennessä. Eräpäivän siirto tietyin ehdoin maksuvaikeuksien yllättäessä on myös mahdollista, lue lisää eräpäivän siirrosta.

Tekstarilaina
Tekstarilaina eli tekstiviestilaina on tekstiviestitse tilattava vakuudeton, pienehkö ja lyhytaikainen kulutusluotto. Lainasto Oy:ltä saat lainaa tekstiviestillä.

Tekstiviestivippi
Tekstiviestivipin hakeminen onnistuu, kun olet ensin tunnustautunut pankkitunnuksilla ja täyttänyt verkkohakemuksen.

Viestilaina
Viestilaina on tekstiviestillä haettava laina tai vippi, ks. tekstarilaina.

Viivästyskorko
Viivästyskorko on korko, jonka velallinen joutuu maksamaan maksun viivästyessä yli sopimuksen edellyttämän ajankohdan eli jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä. Tämä seuraamus pyrkii ohjaamaan velallista oikea-aikaiseen maksuun, mutta myös hyvittämään velkojaa viivästyksestä.

Vippi
Vippi on synonyymi sanalle pienlaina. Vippiä voit hakea verkkohakemuksella tai tekstiviestillä