Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Sotkiko odottamaton meno talouden ja nyt tarvitset lainaa? Lainasto myöntää erikokoisia luottoja niitä tarvitsevalle. Lainasummat vaihtelevat aina 100 eurosta 5000 euroon ja laina-aikaa saat aina riittävästi.

Lainaston myöntämä pikavippi on perinteinen kertaluotto, joka kattaa 100–400 eurolla arjen kuluja. Joustoluotto sen sijaan on 100–3000 euron joustava laina. Se mukautuu asiakkaan tarpeisiin joustavien nostojensa ansiosta. Joustoluottoa hakemalla saa käyttöönsä 2000–3000 euron suuruisen luottorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä. Koska joustoluotto on luottotili, se elää nostojen ja lainalyhennysten mukaan. Kolmas lainatuotteemme on kulutusluotto, joka peittoaa koollaan aiemmin mainitut lainatuotteet.

Kulutusluotto on keskisuuri laina. Se on 2000–5000 euron luotto, joka myönnetään 1-3 vuoden maksuajalla. Kulutusluotto on rahoitus esimerkiksi erilaisiin kodin hankintoihin. Luotolla voi esimerkiksi kustantaa remontin, uusia sisustuksen, ostaa auton tai tilata unelmiesi lomamatkan. Lainalle ei aina tarvitse olla suunnatonta tarvetta, vaan luotolla voi toteuttaa pitkäaikaisia haaveita.

Kulutusluoton maksuaika on 1-3 vuotta. Laina-aika ei ole sidoksissa luoton kokoon, vaan esimerkiksi 2500 euron luotolle voi saada maksuaikaa kokonaiset kolme vuotta. Kulutusluottoa lyhennetään tasasummina kuukausierissä. Esimerkiksi 4000 euron laina kolmen vuoden maksuajalla rasittaa kukkaroa 225 euroa kuukaudessa.

HAE KULUTUSLUOTTO

Kulutusluotto 3000 pähkinänkuoressa

Kulutusluotto on keskisuuri laina, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen ja -tarpeeseen.  Sinulla voi olla mielessäsi suurempi hankinta, remontti tai unelmien toteuttaminen. Pitkän maksuajan ja pienien kuukausierien ansiosta kulutusluotto jättää joustovaraa talouteesi kaatamatta koko taloutta.

Kulutusluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Hakemukseen täytetään henkilö- ja taloustiedot ja käytännössä niiden perusteella tehdään lopullinen luottopäätös.

 • Lainaa 2000–5000 euroa
 • Takaisinmaksuaika 1-3 vuotta
 • Vuosittainen nimelliskorko 41,16 %
 • Lyhennys tasasummina kuukausierissä:
  Esimerkiksi 2000 euron laina kahden vuoden maksuajalla kustantaa 146 euroa kuukaudessa

Pikavippien tavoin vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja tarjoavat lainayritykset ovat saaneet myös kulutusluotoista kuraa niskaan. Sen sijaan pankkien vastaavat tuotteet on hyväksytty mukisematta.

Kuinka haen 3000 euron kulutusluottoa?

Lainaston lainatuotteita, kuten kulutusluottoa, haetaan turvallisella lainahakemuksella netissä. Hakemuksessa käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa SSL-salausta, joten lainanhakijan ei tarvitse pelätä tietojensa puolesta. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla.

 1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla – 30 s
 2. Täytä lainahakemukseen henkilö- ja taloustietosi – 2-3 min
 3. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lähettämällä liite – 1-2 min
 4. Odota lainapäätöstä – 5-15 min
 5. Rahat siirtyvät tilillesi – välittömästi!

Lainahakemukseen hakija täyttää luonnollisesti myös haetun lainasumman sekä valitsemansa laina-ajan.

Lainaa voi hakea ja lainahakemuksen täyttää millä tahansa älylaitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), josta löytyy toimiva internet-yhteys. Lainahakemuksen voi täyttää verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lainahakemuksia käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina. Tällöin lainapäätöksen saa muutamissa minuuteissa ja rahat siirtyvät tilille heti. Öisin laki kieltää pikalainojen myöntämisen, mutta yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään heti lainapalveluiden avauduttua.

Lainapalvelun aukioloajat

Avoinna aina klo 8:00-22:00

TÄYTÄ HAKEMUS

Kulutusluotto 3000 – kuka voi hakea?

Pikavippiä ja joustoluottoa myönnetään 18-vuotiaille lainanhakijoille. Kulutusluotto on kuitenkin sen verran suurempi laina, että sen kohdalla ikärajakin on lainasumman ohella noussut 22 vuoteen. Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja luottotietonsa tulee olla kunnossa.  Hän on siis hoitanut raha-asiansa hyvin. Kulutusluottoa hakevan tulee asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi hänellä tulee olla matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili lainavarojen maksamista varten.

Todellisuudessa lainan myöntämiseen vaikuttaa moni muukin asia, mutta ohjenuorana ja vähimmäisvaatimuksena toimii yllä oleva listaus.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei myönnetä koskaan. Tällaisen lainanhakijan maksukyvystä ei lainantarjoajan näkökulmasta ole varmuutta, joten sääntö on kaikkien kohdalla sama tuloista riippumatta.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa luottotietonsa menettäneen elämää muutenkin kuin laina-asioissa. Maksuhäiriöisen on lähes mahdotonta saada luottokorttia tai ostaa tavaroita laskulla. Lisäksi asunnon vuokraaminen hankaloituu. Myös osa työnantajista tarkistaa hakijoiden luottotiedot.

HAE LAINAA