Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Lainaa 2000?

Yllättikö äkillinen meno? Nopein tapa selvitä odottamattomista kuluista on hakea lainaa. On ymmärrettävää, että lainan hakemiseen saattaa liittyä ristiriitaisia tunteita, mutta lopulta se voi olla paras tekemäsi ratkaisu. Lainan avulla saat selvitettyä akuutin menon pois kerralla. Lainaa voit lyhentää pienemmissä kuukausierissä, jolloin talous ei pääse notkahtamaan liikaa.

Ennen lainan hakemista on hyvä selvittää, millaista lainaa tarvitsee ja mihin haluaa sitoutua. 2000 euron lainoja on monia erilaisia, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Tämän artikkelin lukeminen auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan 2000 euron rahoitusratkaisun.

 

Muista, ettei perinteinen laina ole ainut vaihtoehto hankintojesi rahoittamiseen – tutustu Lainaston virtuaaliseen luottokorttiin! Voit myös siirtyä suoraan hakemukseen alla olevasta painikkeesta.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Lainaa 2000 – Joustoluotto

Joustoluotto on jopa tuhansiin euroihin ulottuva joustava laina. Se on luottotili, jota lainanhakija voi käyttää oman tarpeensa ja tilanteensa mukaan. Myönnettyä luottorajaa voi käyttää yhtä joustavasti kuin luottokorttia. Joustoluotto on siis ominaisuuksiltaan kuin luottokortti verkossa, tosin ilman sähköistä maksuvälinettä.

 • Henkilökohtainen luottoraja
  Joustoluotossa saat käyttöösi henkilökohtaisen luottorajan. Voit siis tehdä nostoja kätevästi ilman uutta lainahakemusta rahaa tarvitessasi.
 • Nopeat nostot
  Valitsemastasi lainantarjoajasta riippuen, nostot joustoluotolta ovat tyypillisesti varsin nopeita prosesseja.
 • Joustava takaisinmaksu
  Joustoluoton takaisinmaksu sujuu kätevästi kuukausierissä. Takaisin maksat kuluineen vain sen verran, kuinka paljon olet luottorajaltasi käyttänyt.

Myönnetyltä joustoluotolta voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden. Voit nostaa kerralla pienemmän summan, koko luoton tai jotain siltä väliltä. Luottoraja on täysin hakijansa käytettävissä, joten sinulla on valta käyttää luottorajaasi, miten haluat ja parhaaksi näet. Nostoja varten ei tarvitse täyttää erikseen uusia lainahakemuksia, vaan nostot onnistuvat netistä muutamalla klikkauksella tai kätevästi tekstiviestillä.

 

Lainaa 2000 – Kulutusluotto

Kulutusluottojen markkina on suuri. Lainasummat vaihtelevat viidestä sadasta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Joustoluotosta kulutusluotto eroaa siten, että kyseessä on kertalaina. Koko haettu lainasumma maksetaan hakijan tilille kokonaisuudessaan yhdellä kerralla. Kulutusluotto on mainio lainatuote ja rahoitusratkaisu varsinkin kertaluontoisten hakintojen rahoittamiseen. Se on laina, jolla voi kattaa esimerkiksi pienen remontin, kodin sisustushankinnat, autohuollon tai lomamatkan.

Kulutusluottojen maksuajat vaihtelevat lainasumman mukaisesti. Tyypillinen takaisinmaksuaika 2000 euron lainalle on noin vuodesta neljään vuoteen. Takaisinmaksujen kuukausierät saa mahdollisimman pieniksi mahdollisimman pitkän maksuajan valitessa. Tässä on kuitenkin kääntöpuoli: pidemmällä maksuajalla korko- ja sivutuloja kertyy enemmän kuin lyhyellä maksuajalla. Näin ollen maksat kuluja hieman enemmän takaisin kuin lyhyellä maksuajalla.

 

Luottoa 2000 euroa – virtuaalinen luottokortti

Mitä jos perinteisen tilille saatavan lainan sijasta ottaisit käyttöösi virtuaalisen luottokortin? Virtuaalinen luottokortti toimii joustoluoton tavoin, mutta bonuksena kaupan päälle saat käyttöösi sähköisen maksuvälineen, jolla ostosten tekeminen internetissä on turvallista ja nopeaa. Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti mahdollistaa myös nostojen tekemisen suoraan omalle pankkitilillesi salaman nopeasti 24 tuntia vuorokaudessa.

Lainaston virtuaalinen luottokortti, tuttavallisemmin Lainasto Ostosraha, on 100-3000 euron jatkuva luotto. Kyseessä on jousto- sekä kulutusluoton tavoin täysin vakuudeton tuote, jonka hakeminen onnistuu sähköisesti muutamassa minuutissa ilman fyysisiä tapaamisia.

Lainasto Mastercard luottokortti

Lainaston virtuaalisen luottokortin voit saada käyttöösi jo tänään!

HAE OSTOSRAHAA

 

Hae Lainasto Ostosrahaa jo tänään!

Lainasto Ostosrahaa haetaan vaivattomasti verkossa. Luoton hakeminen ja saaminen meiltä ei siis edellytä konttorivierailuja tai postitse toimitettavia hakemuslomakkeita. Luottohakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin turvallista, sillä tiedot lähetetään luotettavan salausmenetelmän avulla. Lisäksi hakijan henkilöllisyys varmistetaan aina verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella.

Tunnistautumisen jälkeen luotonhakija täyttää varsinaisen hakulomakkeen, jossa kysytään luotonmyöntämisen kannalta oleellisia perustietoja. Lainahakemuksen lähetettyään hakija vahvistaa tulotietonsa automatisoidun palvelun kautta. Tulotietojen vahvistamisella varmistumme asiakkaan kyvystä suoriutua luoton takaisinmaksusta.

Luottohakemuksen lähettämisen ja tulotietojen vahvistamisen jälkeen luotonhakija saa virtuaalisen luottokorttinsa käyttöön samantien. Myönnämme luottoja joka päivä 07-23 välisenä aikana. Yöllä saapuneet hakemuset käsittelemme niiden saapumisjärjestyksessä heti aamun sarastaessa.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Ostosraha-hakemuksen vaiheet tiivistettynä:

 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä hakemuksessa pyydetyt henkilö- ja tulotiedot.
 • Varmista taloustiedot automatisoidun palvelun kautta.
 • Odota pieni hetki luottopäätöstä