Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainastosta saat lainaa nopeasti moneen eri tarpeeseen. Pieni, muutaman satasen laina soveltuu arjen yllättävien menojen paikkaamiseen ja akuuttiin tarpeeseen, kun taas suurempi, esimerkiksi 2000 euron laina mahdollistaa vaikkapa remontin rahoituksen tai lomamatkan. Lainaston kautta saat lainaa heti tilille. Lainaa voit hakea kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä eli 24/7 ja rahat maksetaan tilillesi lainapalvelun aukioloaikoina klo 7-23.

Lainaston 2000 euron tililuotto (limiittiluotto) tarjoaa joustavan tavan hallita raha-asioitasi omalta luottotililtäsi, ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja. Tililuotto ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Rahan tarpeen yllättäessä sinun ei tarvitse hakea joka kerta erillistä pikalainaa, vaan voit nostaa lainaa omalta luottotililtäsi luottorajasi puitteissa sitä mukaan kun tarvitset rahaa. Lainapäätöksen saat heti ja voit nostaa lisää lainaa heti tilille verkossa tai tekstiviestillä.

Lainastolta saat nopeasti myös 100 – 1000 € lainaa kertalainana eli pikalainana. Laina-aika on 30, 60 tai 90 vuorokautta. Pikalaina sopii kaikkeen: odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, harrastuksiin ja muihin käyttötarkoituksiin. Kertalaina sopii sinulle, joka haluat vain kertaluonteisesti lainata rahaa etkä tarvitse jatkuvaa luottoa, jota voit käyttää myös myöhemmin rahantarpeen yllättäessä.

Alustava lainapäätös reaaliajassa

Lainahakemuksen täytettyäsi saat alustavan lainapäätöksen heti verkkopalvelussamme. Lopullinen lainapäätös valmistuu yleensä muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä ja se lähetetään hakijalle tekstiviestillä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan heti hakijan tilille. Rahojen saaminen päiväsaikaan on nopeampaa, sillä lain mukaan luotonantajat eivät saa tilittää rahoja yöaikaan. Lainapalvelun aukioloajan ulkopuolella jätetyt hakemukset käsitellään nopeasti saapumisjärjestyksessä palvelun aukioloaikoina eli klo 7-23.

Lainanmyöntökriteerit

Keskeisiä lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • Ikä
    Pikalaina eli 100 – 1000 € lainaa voidaan myöntää henkilölle, joka on täyttänyt 18 vuotta. Limiittiluotto eli 2000 € lainaa voidaan myöntää henkilölle, joka on täyttänyt 21 vuotta.
  • Luottotiedot
    Edellytämme hakijalta moitteettomia luottotietoja eli emme voi myöntää lainaa, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Luottotiedot hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä.
  • Luotonantajan muut luotonantokriteerit
    Muihin luotonantokriteereihin kuuluvat muun muassa hakijan tulot sekä muut seikat, jotka voivat luotoantajan arvion mukaan vaikuttaa hakijan maksukykyyn ja siihen, voidaanko hakijalle myöntää lainaa.