Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Lainaston Joustoluotto on jatkuva tililuotto 3000 € luottorajalla. Voit hakea Joustoluottoa turvallisen verkkopalvelumme välityksellä omia nettipankkitunnuksiasi käyttäen.

Tililuottomme on jatkuva luotto ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Myönnettävän luoton suuruus on 3000 €, mutta maksat vain käyttämästäsi luotosta.

 

Tililuotto on jatkuva luotto


3000 euron tililuotto tarjoaa joustavan tavan hallita raha-asioitasi omalta luottotililtäsi, ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokustannuksia – maksat siis ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Voit nostaa rahaa kätevästi aina rahantarpeen yllättäessä, eikä sinun tarvitse hakea joka kerta erillistä pikalainaa. Tililuotollasi olevat varat ovat nostettavissa pankkitilillesi ympäri vuorokauden kätevästi joko tekstiviestin tai verkkopalvelun välityksellä ja voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän nostoja kuukaudessa.

  • Tilinavaus 0€
  • Nostoprovisio 14 %
  • Korko 5 % / kuukausi
  • Maksumuistutus 5 €
  • Tilinhoitomaksu 0 € / kk
  • Liikasuorituksen palautus 10 €
  • Vuosimaksu 0 €

Joustoluotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on moitteettomat luottotiedot ja joka täyttää myös muut luotonantokriteerimme. Voit hakea luottoa helppokäyttöisellä verkkohakemuksella turvallisesti omia verkkopankkitunnuksiasi käyttäen, eikä sinun tarvitse selitellä meille lainantarvettasi. Tililuoton jatkuvuus tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttämäsi luottolimiitti palautuu uudelleen käytettäväksesi sitä mukaa, kun maksat aiemmin tekemiäsi nostoja meille takaisin.

 

Tililuoton takaisinmaksu


Tililuotto erääntyy maksettavaksi keskimäärin 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta. Jokaisesta nostosta peritään 14 % nostoprovisiota. Ensimmäinen lasku lähetetään keskimäärin 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta.

Voit halutessasi maksaa luoton takaisin myös erissä eli osamaksulla. Osamaksuvaihtoehdossa kuukausierä on 20 % avoimen saldon määrästä riippuen (kuitenkin minimissään 50 €, jos 20 % jää sen alle). Kuukausierä sisältää luoton pääoman, nostoprovision ja koron takaisinmaksun.

Tililuoton nimelliskorko on 60 % ja kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko tyypilliselle 2000 € luotolle on 128,80 %.

HAE TILILUOTTO