Pysy kartalla luottosi tilanteesta

Asiakaspaneelista (Omat Sivut) saat yhdellä vilkaisulla kattavan yhteenvedon luottotilanteestasi, mukaan lukien käytettävissä olevan luottorajan ja avoimet laskut. Luottokorttitietosi löydät myös asiakaspaneelista. Näitä tietoja tarvitset tehdäksesi ostoksia verkkokaupoissa ja lisätäksesi korttisi tiedot Google Walletiin, jotta voit ottaa Google Payn käyttöön.

Virtuaalinen Visa-luottokortti - tunnetaan myös nimellä Ostosraha

Virtuaalinen Visa­-luottokortti

Ostosraha-luottoosi on kytketty virtuaalinen Visa-luottokortti, jonka avulla teet ostokset helposti suoraan verkossa.

Lainasto Ostosrahan hakeminen on todella helppoa. Täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme ja saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimella.

Hae heti

Sivustollamme asiointi on turvallista

Täytät vain luottokortin myöntämisen kannalta oleelliset tiedot ja lähetät hakemuksen käsiteltäväksi. Luottokorttihakemuksen täyttäminen ei kestä kuin muutaman minuutin.

Vakuutus yllättävien tilanteiden varalle

Lainasto Tuloturva pitää taloutesi tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Tuloturvan avulla varmistat oman ja perheesi toimeentulon työttömyyden tai työkyvyttömyyden yllättäessä.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit hakea luottoa helposti sivustomme lainasto.fi kautta. Aloita hakemus antamalla henkilötietosi. Syötä tunnistautumisen jälkeen yhteys- ja taloustietosi. Lue sinulle sähköpostiin lähetettävät luoton ennakkotiedot huolellisesti läpi ja vahvista hyväksyväsi ehdot hakemuksella. Lopuksi vahvista henkilöllisyytesi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Lainasto Ostosraha myönnetään 3000 euron luottorajalla, mutta ensimmäinen osto on rajattu henkilökohtaisen luottopäätöksesi mukaisesti. Voit maksimissaan saada ensimmäisellä kerralla 500 euroa luottovaraa. Näet luottorajasi aina Omien Sivujen kautta.

Huomioimme luottoa myöntäessämme monia tekijöitä. Perusedellytyksiä ovat, että sinulla on:

- ikää 18–75 vuotta
- hyvin hoidetut raha-asiat eikä maksuhäiriömerkintöjä
- säännölliset tulot
- suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa
- käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Lopullisen luottopäätöksen saat tekemällä luottohakemuksen.

Saat noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksestasi laskun, jolta näet lyhennyksen maksutiedot. Luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa lyhennyserissä. Eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua laskun lähetyspäivästä. Voit maksaa eriä myös ennakkoon. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman saat asiakaspalvelustamme: puh. 09 427 05044 (pvm/mpm) tai asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Jos haluat maksaa luoton takaisin kokonaisuudessaan valittua maksuaikataulua nopeammin, tarkista ajankohtainen maksupäivän saldo asiakaspalvelusta. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai soittaa numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm).

Voit halutessasi suorittaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai lyhentää luottoa kuukausittaista minimisummaa isommalla erällä.

Lainaston Ostosrahasta aiheutuu kuluja korkojen lisäksi luotonhoitopalkkiosta. Luotonhoitopalkkio on 0,01 prosenttia päivässä luottosopimuksen mukaisesta luoton määrästä tai luottorajasta luottosopimuksen voimassaoloajalta, kuitenkin vähintään 5 euroa luottoajalta ja enintään 150 euroa vuodessa.

Ennen 1.9.2019 myönnettyjen lainojen osalta voit tarkistaa kulujen määrät luottoehdoista: kaikki luottoehdot.

Voit peruuttaa sopimuksen 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimispäivämäärästä. Yksittäisiä ostoja ei voi perua. Luottosopimuksen voi perua, jos korttia ei ole käyttänyt. Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta asiakaspalveluumme kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai toimittamalla siitä tiedon osoitteeseen GF Money Oy, Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku.

Kerro peruutusilmoituksessa nimesi, henkilötunnuksesi sekä milloin maksat takaisin tekemäsi nostot. Näin asiakaspalvelumme voi laskea takaisinmaksettavan summan. Maksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta. Jos rahoja ei palauteta 30 vuorokauden kuluessa, peruuttaminen raukeaa ja alkuperäinen sopimus astuu voimaan.

Luottoraja jopa

3000 €

Lainaston Ostosraha on joustava apu arjen ostoksiin. Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella luottokorttilla voit maksaa ostoksesi tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa.

Luottoraja on aluksi 300 tai 500 euroa, mutta sitä voidaan kuukausittain nostaa jopa 3000 euroon saakka.

Hae luottokorttia