Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Lämmin loppukesä on raottanut monen kukkaronnyörejä normaalia enemmän. Se ei kuitenkaan välttämättä haittaa! Hyvistä keleistä kannattaa nauttia, koska kauaahan ne kelit eivät kestä. Sen me täällä Suomessa tiedämmekin.

Voi kuitenkin olla, että loppukesän menot aiheuttavat nyt stressiä ja ahdistusta – ”tuliko nyt elettyä yli varojen?” Ei kannata huolestua, jos notkahdus oli vain tilapäinen.

Apu monenlaisiin tarpeisiin

Valikoimissamme on kaksi huippuhyvää tuotetta: tililuotto ja pikalaina. Molemmille rahoitusratkaisuille on tarpeensa. Kannattaa tutustua, vaikkei juuri nyt olisikaan lainalle tarvetta. Monelle lainantarve iskee yllättäen.

Etenkin lähestyvä syksy on sellaista aikaa, että lainalle voi olla joskus tarvetta. Opiskelut, harrastukset ja tapahtumat alkavat jälleen pyöriä täydellä teholla – ja sehän tarkoittaa jopa valitettavan usein rahanmenoa. Sen myös Lainaston väki tietää.

Siksi haluammekin antaa jokaiselle mahdollisuuden helpottaa arkeaan.

Kilpailusta iloa arkeen

Lainaston Facebookissa pyörähtää ensiviikolla käyntiin kilpailu, joka jatkuu läpi syyskuun. Joka viikolla jollain onnellisella on mahdollisuus voittaa jotain kivaa, joten nyt jos koskaan siis kannattaa laittaa Lainaston Facebook-tili seurantaan. Sehän käy helposti tykkäämällä siitä.

Me tiedämmekin jo, mitä kivaa syyskuun kilpailussa voi voittaa – mutta tiedätkö sinä?