Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainasto Oy on 100 % kotimainen pikavippejä tarjoaja yritys, joka on erikoistunut suomalaisen arjen rahoittamiseen.

Siinä missä mielikuva monesta pikavippejä tarjoavasta yrityksestä on viime aikoina julkisuudessa käydyn keskustelun perusteella ollut tarpeettomankin negatiivinen, on Lainasto pyrkinyt alusta alkaen omassa toiminnassaan avoimuuteen.

Avoimuus pikavippiliiketoiminnassa tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pikavippien kulut kerrotaan pikavipin ottajalle aina avoimesti ennen pikavipin ottoa. ”Avoimuus liiketoiminnassamme on meidän mielestämme hyvää asiakaspalvelua. Me haluamme olla suomalaisille, moitteettomasti raha-asiansa hoitaneille täysi-ikäisille pikavippimarkkinoiden luotettavin rahoituskumppani”., Lainastolta kerrotaan.