Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Kilpailu on päättynyt.


Liiga alkaa Lainaston lippukisalla

SM-liiga on taas täällä! Liigakausi käynnistyy perjantaina 11.9 seitsemän ottelun kierroksella.

Lainasto haluaa juhlistaa uuden liigakauden alkua pistämällä käyntiin huikean lippukisan, joka jatkuu läpi syyskuun! Haluamme kuitenkin kertoa myös muutamista muutoksista, joita tulevalla kaudella tullaan näkemään.

Uusi joukkue liittyy mukaan

Aiemmin SM-liigaa on pelattu 14 joukkueen voimin, mutta tulevan kauden Liigassa pelaa 15 joukkuetta. Uutena joukkueena mukaan liittyy Mestiksen kestomenestyjä, kouvolalainen KooKoo.

Kukin joukkue pelaa edelliskausien tapaan 60 ottelun runkosarjan, mutta uusi ja pariton joukkuemäärä johtaa väistämättömiin muutoksiin.

Aiemmilta kausilta tuttua Tammikuun tasaus –kierrosta ei tulla enää tulevalla kaudella näkemään. Sen sijaan joukkueet on jaettu viiteen kolmen joukkueen lohkoon, joiden sisällä joukkueet kohtaavat yhteensä kuusi kertaa. Lohkojensa ulkopuolisia joukkueita vastaan joukkueet pelaavat neljästi.

Runkosarjan päätteeksi kuusi parasta joukkuetta selviytyy suoraan pudotuspeleihin. Sijoille 7–10 jääneet joukkueet karsivat vielä keskenään pudotuspeleihin pääsystä niin sanotuissa ”säälipleijareissa”. Sijoille 11–15 jääneiden joukkueiden kausi päättyy runkosarjaan.

SM-liigan lohkot ja joukkueet:

TPS, Lukko, Ässät
HIFK, Blues, HPK
Tappara, Ilves, Sport
Kärpät, JYP, KalPa
Pelicans, KooKoo, SaiPa

Jatkoajalla aiempaa enemmän toimintaa

Pelin kannalta merkittävin päätös tullaan näkemään otteluiden jatkoajalla. Liiga liittyy mukaan NHL:n viitoittamalle tielle, pelaten jatkoajat jatkossa kolmella kolmea vastaan. Aiemmin jatkoajat on pelattu neljällä pelaajalla, joten muutos tulee olemaan merkittävä.

Katsojalle muutos tullee näkymään entistä viihdyttävimpinä ja vauhdikkaampina jatkoaikoina. Myös ottelun ratkaisu syntynee jatkossa jo ennen voittomaalikilpailua.

Huikea SM-liigan lippukisa syyskuun valopilkkuna

Me täällä Lainastolla toivomme, että mahdollisimman moni menisi katsomaan jääkiekon SM-liigaa. Siksi juhlimme kauden alkua huimalla lippukisalla, jonka ansiosta jokaisella on mahdollisuus päästä paikan päälle.

Syyskuun jokaisena viikkona yhdellä onnellisella on mahdollisuus voittaa kaksi lippua haluamansa joukkueen kotiotteluun.

Kilpailun ainoana osallistumisvaatimuksena on Facebook-jäsenyys. Kilpailuun osallistuvan on kommentoitava Lainaston Facebook-sivulla, minkä joukkueen otteluun hän haluaa liput.

Siinä se sitten onkin. Kommentoi ja liput voivat olla sinun!

Kilpailuohjeet

 • Mene Lainaston Facebook-sivulle.
 • Kommentoi viimeisimpään lippukisapäivitykseen, minkä joukkueen kotiotteluun haluat liput.
 • Tykkää Lainaston Facebook-sivusta, niin pysyt jatkossakin kärryillä uusimmista kilpailuista.

Kilpailun säännöt

 • Järjestäjä: Lainasto Oy
 • Kilpailuun osallistuminen päättyy kunkin arvontaviikon  sunnuntaina klo 24:00.
 • Ensimmäinen arvonta suoritetaan ma 7.9.2015 klo 10. Sitä seuraavat arvonnan suoritetaan 14.9.2015, 21.9.2015, 28.9.2015 ja 5.10.2015.
 • -Palkinto: Viikoittain yksi voittaja voittaa kaksi lippua valitsemansa SM-liigajoukkueen kotiotteluun (runkosarja).
 • Valittu ottelu voi olla aikaisintaan viikon kuluttua arvontapäivämäärästä.
 • Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä heti arvontapäivänä.
 • Kilpailun ikäraja on 18 vuotta.
 • Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä kampanja liity millään tavalla itse Facebookiin.
 • Jääkiekon SM-liiga ei osallistu kilpailun järjestämiseen.