Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Luottoja on nykyään hyvin monenlaisia, puhutaan reissuluotoista, kulutusluotoista, tililuotoista, joustoluotoista ja monista muista. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että kyseessä on laina, jonka suuruus, maksuaika ja korko vaihtelevat lainaajan mukaan. Lainasto Oy on 100% suomalainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut kuluttajille luottoja jo vuodesta 2011 lähtien. Kuluttajansuojalakiin tehtyjen muutosten johdosta olemme lisänneet tuotevalikoimaamme joustavan luoton, joka tarjoaa asiakkaillemme 2000 €:n luottorajalla varustetun tililuoton.

Lainasto tarjoaa luottoa vastuullisesti ja turvallisesti

Lainasto noudattaa kaikessa toiminnassaan hyvää luotonantotapaa. Pidämme tiukasti kiinni arvoistamme ja pyrimme aina olemaan Suomen kulutusluottomarkkinoiden luotettavin, läpinäkyvin ja paras vaihtoehto. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat vastuullisuus ja luotettavuus ja noudatamme kaikessa toiminnassamme eettistä koodistoa ja hyvää luotonantotapaa. Hinnoittelumme on aina selkeän läpinäkyvää eivätkä lainatuotteemme sisällä minkäänlaisia piilokuluja – pidämme huolen että asiakkaamme tietävät varmuudella ennen lainasopimuksen hyväksymistä paljonko kyseinen lainan ottaminen kaikkiaan maksaa. Lisäksi panostamme vahvasti laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jota tarjoamme niin puhelimen kuin sähköpostinkin välityksellä.

Luotto myönnetään raha-asiansa moitteettomasti ja ajallaan hoitaville Suomen kansalaisille, ilman turhia kysymyksiä ja lomakkeiden täyttämisiä. Lainaston luotoilla on lainatuotteesta riippuen 18 tai 21 vuoden ikäraja. Luotto on tililläsi jo muutamassa minuutissa ja tekee mahdottomasta taas mahdollista! Lainaston luottoa voit hakea sivujen hakulomakkeella tai tekstiviestillä kaikkina vuorokaudenaikoina jokaisena viikonpäivänä. Lainahakemuksesi käsitellään aukioloaikoinamme: päivittäin 7.00 – 23.00. Hakiessasi luottoa ensimmäistä kertaa sinun täytyy ensin tunnistautua pankkitunnuksilla.