Luottoa pankkitunnuksilla|Lainasto Oy

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Pankkitunnusten käyttö luoton hakemiseen on kannattavaa monessa mielessä. Säästät ensinnäkin selvää rahaa tekstiviestikuluissa. Lisäksi verkkopankkitunnusten avulla voit hakea luottoa ilman omaa matkapuhelinliittymää – esimerkiksi prepaid-liittymä riittää.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin kuinka hakea luotto Lainastolta hakuohjeet -sivulta.

Luotto tekstiviestillä luotuasi pankkitunnuksilla PIN-koodin

Luottoa voi hakea  24h jokaisena päivänä ilman vakuuksia. Palvelu toimii Elisan, TeliaSoneran, DNA:n, Kolumbuksen, Tele Finlandin ja Saunalahden liittymissä. Lainasumman saaminen edellyttää, että luotonottajalla on tili joko Osuuspankissa, Nordeassa, Sampossa, Säästöpankissa, Aktiassa, Paikallisosuuspankissa, Tapiolassa tai Handelsbankenissa.

Joskus saattaa iskeä rahantarve. Luotto on nopea ja luotettava tapa saada nopeasti rahaa tilille. Luoton ottamisen yhteyssä Sinun tulee joka tapauksessa harkita tarkkaan, miten pystyt maksamaan lainan takaisin. Muista mitoittaa luottosi oikein, sillä luoton takaisinmaksussa oleellisia tietoja ovat nykyinen tulotasosi sekä luoton korot ja kulut. Lainastosta löydät hyvät luotot oikeaan hintaan ja alan parhaan palvelun.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa