Opiskelijabudjetti tiukilla?

Opiskelijan talous on hankala yhtälö. Opiskelijan tulot muodostuvat tyypillisesti opinto- ja asumistuista, palkasta ja mahdollisesti opintolainasta. Opiskelijan pieniä tuloja on hyvin vaikea saada riittämään vuokraan, ravintoon, liikkumiseen sekä vapaa-aikaan.

Jos vyö on liian kireällä, voi esimerkiksi opiskelijaelämään kuuluvat tapahtumat jäädä kokematta. Pahimmillaan opiskelijan tulot eivät riitä kattamaan edes riittävää määrää terveellistä ravintoa.

Onko mahdollista saada luottokortti opiskelijana? 

Usein opiskelijoille suunnatut luottokortit omaavat tavallisia luottokortteja tiukemmat ehdot. Esimerkiksi luottorajaksi opiskelijat saavat tyypillisesti maksimissaan 2000 euroa kuukaudessa. Usein ehtona kortin saamiselle on, että opinnot täytyy olla suoritettuna kotimaisessa korkeakoulussa – yleensä vaaditaan, että opiskelijalle on kertynyt vähintään 50, 90 tai jopa 120 opintopistettä. 

Lainastolta voit hakea virtuaalista Ostosraha-luottokorttia opiskelijana jo tänään! Emme vaadi todisteita sinulle kertyneistä opintopisteistä, mutta edellytämme riittävää maksukykyä suhteessa luoton takaisinmaksuun. Saat käyttöösi 300-500 euron luottorajan, joka on korotettavissa jopa 3000 euroon asti. 

Hae oma virtuaalinen luottokorttisi jo tänään!
HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Joustoa opiskelijan elämään

Onko taloutesi ylikuormittunut etkä keksi enää tapoja säästää tai leikata kulujasi? Jos lompakkosi vaatii täydennystä, luottokortti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi perinteisten pikalainojen sijaan. Luottokorttia harkitusti käyttämällä voi vähentää huomattavasti rahankäytön aiheuttamaa stressiä. Luottokortti mahdollistaa esimerkiksi sen, ettet joudu kuun lopussa laskemaan jokaista senttiä tehdessäsi ruokaostoksia tai lukemaan tenttiä varten kynttilän valossa sähköä säästääksesi.

Vastuu kulkee käsi kädessä joustavuuden kanssa

Luottokortti lisää taloudellista vapautta ja tuo joustoa arkeen, mutta vaikka käytössä olisikin luottoa, tulee kulutuksen olla suhteessa menoihin. Maksuhäiriömerkintöjä on kautta aikojen kertynyt eniten juurikin nuorille aikuisille. Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa merkittävästi opiskelijan elämää, kuten muun muassa työ, liittymä- ja luottosopimusten solmimista. Myös vuokranantajilla on oikeus luottotietojen tarkistamiseen. Hae luottoa vain, jos tiedät maksukykysi riittävän sen takaisinmaksuun äläkä koskaan ota lainaa muiden velkojen maksamista varten! Tämä voi johtaa vakavaan velkakierteeseen.

Rahahuolet voivat vaikuttaa opiskelun tuloksiin sekä yleiseen mielentilaan. Luottokortti voi auttaa lieventämään rahan niukkuudesta kumpuavaa stressiä.

Virtuaalinen luottokortti jopa 3000 euron luottorajalla

Nyt voit hakea opiskelijana Lainaston virtuaalista luottokorttia, tuttavallisemmin Lainasto Ostosrahaa. Virtuaalisella luottokortilla voit maksaa kätevästi nettiostoksia tai veloittaa kortilta esimerkiksi julkisen liikenteen kulut, sähkölaskusi tai kuukausittaisen Netflix-laskusi. Ostosraha toimii erinomaisesti joustavana osana opiskelubudjettia, sillä käyttämätön luottoraja ei aiheuta kuluja. Maksat siis takaisin kuluineen vain sen summan, mitä käytät.

Saatavissa jo 18-vuotiaana ilman opintopisteitä

Virtuaalisen luottokortin hakijoilta emme vaadi opintopisteitä, mutta saatamme kysyä vahvistuksen tulotiedoista. Luottoraja on aluksi asiakkaan maksukykyyn perustuen 300-500 euroa, mutta korotettavissa jopa 3000 euroon asti. Toisin, kuin monia muita luottokortteja, korttiamme voi hakea myös nuoret opiskelijat, sillä ikäraja luottokortille on vain 18-vuotta.

Vaikka emme vaadi opintopisteitä, edellytämme poikkeuksetta tiettyjä ehtoja. Kaikilta luotonhakijoilta vaadimme puhtaita luottotietoja, tasaisia tuloja ja suomalaista pankkitiliä sekä vakituista osoitetta. Lisäksi luotonhakija tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen hakemukseen tunnistautumista varten. 

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa