Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Pikavippi on turvallinen ja edullinen pienlaina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takuita etkä joudu selittelemään syitä lainan tarpeelle. Pikavippiä haet helposti ja kätevästi netissä ja rahat saat tilillesi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Lainastolta saat juuri Sinun tarpeisiisi sopivan lainasumman lyhyellä takaisinmaksuajalla.  Lainaston Pikavippi on nopea ratkaisu äkillisiinkin tilanteisiin.

Pikavippi auttaa nopeasti elämän yllättävissä tilanteissa!

Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, joihin on taloudellisesti mahdotonta varautua. Oli sitten kyseessä yllättävä sairaus, välttämättömän kodinkoneen hajoaminen tai pika-aikataululla toteutuva pakollinen matka, pikavippi auttaa rahallisesti selviämään tilanteesta ja antaa avun nopeasti!

Kun tarvitset rahaa nopeasti ilman vakuuksia, pikavippi on helpoin ja kätevin vaihtoehto sillä se sopii pienemmästä lainatarpeesta aina 400 euroon asti. Mikäli haluat suuremman summan lainaa esimerkiksi opintoja, asuntoa tai autoa varten, tulee sinun hakea lainaa pankista. Pankki vaatii lainallesi aina vakuuden ja sen tulee olla riittävän luotettava ja arvokas. Vakuudeksi hyväksytään yleensä lainanhakijan omaisuus, valtiontakaus tai henkilötakaus.

TUTUSTU LAINATUOTTEISIIMME

Pikavippi on helppo tapa helpottaa rahahuolia.

Pikavippi on nopea

Pikavippi on nopea ja helppo tapa saada pienempää lainaa. Sinun tarvitsee ainoastaan kirjautua verkkopankkitunnuksillasi lainapalveluumme, täyttää hakemus ja lopullisen lainapäätöksen saat tekstiviestinä käytännössä minuuteissa. Kun myönteinen lainapäätös tulee, saat pikavipin lähes heti tilillesi. Pikavippiin et tarvitse takaajia tai vakuuksia, kunhan olet vähintään 18-vuotias, sinulla on suomen kansalaisuus ja asut vakituisesti Suomessa. Pikavippiä haetaan pikavippeihin erikoistuneilta rahoitusyhtiöiltä, joista Lainasto Oy on yksi turvallinen ja rekisteröitynyt vaihtoehto. Lainastolta saat rahoituspäätöksen nopeasti, helposti ja ennenkaikkea luotettavasti.

Pikavippi on helppo

Pikavippi on erinomainen vaihtoehto rahoittamaan pikainen ja yllättävä talousongelma seuraavaan tilipäivään asti. Kun tiedät, että rahaa on tulossa lähiaikoina, mutta juuri tällä hetkellä tili näyttää nollaa, on pikavippi juuri oikea vaihtoehto Sinulle. Pikavipin ehdottomasti ylivoimaisimpia etuja ovat sen helppous ja nopeus. Voit tehdä lainahakemuksen ketterästi netissä ja rahat ilmestyvät tilillesi välittömästi, kun hakemuksesi on hyväksytty. Pikavipit ovat lisäksi sopivan pieniä, voit valita juuri kyseistä rahantarvettasi vastaavan lainasumman. Pieni laina on myös luonnollisesti pienempi riski. Pikavippi on nopea sekä pieni riskinen tapa helpottaa rahahuolia.

Lisätietoja pikavipeistä on kirjoitettu laajasti myös suomenkieliseen Wikipediaan. Wikipediassa käytetään pikavipeistä ja pikalainoista nimeä pienlaina.

Kanta-asiakkuus kannattaa – nyt pikavipillä lainaa jopa 600 euroa

Entisestäänkin laaja lainavalikoimamme on kasvanut entistä monipuolisemmaksi ja tarjoamme vanhoille asiakkaillemme nyt pikalainaa jopa 600 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun olet maksanut ensimmäisen lainasi takaisin moitteettomasti, seuraavan lainan maksimimäärä nousee 600 euroon. Koska lainasumma siis määräytyy lainahistoriasi mukaan, pikavippi kannattaa ottaa aina Lainastolta. Maksettu pikavippi lisää luottamustamme Sinuun asiakkaanamme, jolloin luotto lisää saatavaa lainan määrää. Kanta-asiakkuus siis kannattaa.

Pikavippi nopeasti verkkotunnuksilla

Nettihakemuksen tekeminen on kätevää ja turvallista. Kun haet meiltä pikavippiä netissä, saat jo etukäteen tietoosi takaisin maksettavan summan, ennen lainan hyväksymistä. Tällöin tiedät tarkasti ennakkoon, kuinka paljon lainan kokonaiskustannus tulee olemaan. Näin voit ennakoida ja varautua etukäteen pikavipin takaisinmaksuun.

Lainahakemuksen turvallisuus on varmistettu sähköisellä pankkitunnistautumisella ja suojatulla yhteydellä. Kirjaudut turvallisesti sisään palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Täten asiointisi Lainastolla on tietoturvallista.

Lainahakemus on nopeasti täytettävissä, valitset vain haluamasi lainasumman ja laina-ajan, täytät lainahakemuksen ja hyväksyt lainaehdot. Hakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Rahat maksetaan tilillesi välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma – su klo 7.00 – 23.00.

HAE PIKALAINAA