Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hemmottelemme uusia asiakkaitamme todellisella supertarjouksella: teet nyt ensimmäisen Joustoluotto-noston 2 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja!

Hae lainaa ja hyödynnä huipputarjous

Joustoluotto on moneen eri tarpeeseen mukautuva luotto. Voit tehdä Joustoluotto-tililtäsi nostoja oman tarpeen ja aikataulusi mukaan. Tarjoamme juuri nyt ensinoston Joustoluotto-tililtä 2 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja!

Hyödynnä lainatarjous netissä

Lainatarjouksemme saat napattua helposti talteen tekemällä lainahakemuksen netissä. Joustoluoton ikäraja on 20 vuotta. Jos olet alle 20-vuotias, voit hakea 100-400 euron Pikalainaa.

Hae Joustoluottoa: saat rahat heti tilille

Joustoluotto on joustava ja vaivaton tapa hankkia lisärahoitusta sekä liikkumavaraa omaan arkeen. Saat sen jopa 3 000 euron luottorajalla. Rahaa voi nostaa oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Rahat saa nopeasti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Hyödynnä lainatarjous – hae Joustoluottoa! >>

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.