Muista maksaa luottosi takaisin ajoissa!

Mikäli laskusi tiedot ovat hukassa, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainaston asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin ja chat-palvelun kautta tuleviin yhteydenottoihin arkisin klo 10-16

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 09 427 05044 (pvm/mpm) arkisin klo 10-14.

Huomioithan, että siirrämme maksamattomat saatavamme Brang Oy:n perittäväksi.

Mikäli olet saanut perintäkirjeen, kannattaa velka maksaa viipymättä pois. Maksamatta jättäminen aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia ja johtaa luottotietorekisteriin kirjattavan maksuhäiriömerkinnän tekemiseen.

Pyydämme Teitä huomioimaan, että jos lasku jää maksamatta, tai maksusuunnitelmia ei noudateta perintätoimisto Brang Oy on velvollinen ilmoittamaan maksamatta olevat saamiset Suomen Asiakastiedon sekä Bisnoden ylläpitämiin luottotietorekistereihin. Luottotietorekisteriin ilmoittamisesta syntyy maksuhäiriömerkintä 2 – 4 vuodeksi.

Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa elämää

Tiesithän, että luottotietorekisterissä oleva merkintä vaikeuttaa huomattavasti uuden luoton saamista – käytännössä siitä tulee mahdotonta. Vuokra-asunnon saaminen vaikeutuu, tai siitä voi tulla jopa mahdotonta. Vakuutuksien saaminen hankaloituu, koska vakuutussopimuksen edellytyksenä voi olla esimerkiksi vuoden vakuutusmaksujen suorittaminen etukäteen. Puhelin- ja internet-liittymän avaamisen ehdoksi vaaditaan suurehko takuusumma. Työpaikan saaminen voi vaikeutua, sillä työnantaja voi tietyissä tilanteissa tarkistaa työnhakijan luottotiedot.

Laskuttajan yhteystiedot

Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista. Tavoitat laskuttajamme Brangin asiakaspalvelun sähköpostitse osoitteesta info@brang.fi tai puhelimitse 0400 609 883 (pvm/mpm).

Jos sinulla on kysyttävää laskusta, ota heti yhteys asiakaspalveluun.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa