Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Muista maksaa lainasi takaisin ajoissa!

Mikäli laskusi tiedot ovat hukassa, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Helpoiten saat laskutiedot sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Huomioithan, että siirrämme maksamattomat saatavamme Brang Oy:n perittäväksi.

Mikäli olet saanut perintäkirjeen, kannattaa velka maksaa viipymättä pois. Maksamatta jättäminen aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia ja johtaa luottotietorekisteriin kirjattavan maksuhäiriömerkinnän tekemiseen.

Pyydämme Teitä huomioimaan, että jos lasku jää maksamatta, tai maksusuunnitelmia ei noudateta perintätoimisto Brang Oy on velvollinen ilmoittamaan maksamatta olevat saamiset Suomen Asiakastiedon ylläpitämään luottotietorekisteriin. Luottotietorekisteriin ilmoittamisesta syntyy maksuhäiriömerkintä 2 – 4 vuodeksi.

Tiesithän, että luottotietorekisterissä oleva merkintä vaikeuttaa huomattavasti uuden luoton saamista, tai käytännössä siitä tulee mahdotonta. Vuokra-asunnon saaminen vaikeutuu, tai siitä voi tulla jopa mahdotonta. Vakuutuksien saaminen hankaloituu, koska vakuutussopimuksen edellytyksenä voi olla esimerkiksi vuoden vakuutusmaksujen suorittaminen etukäteen. Puhelin- ja internet-liittymän avaamisen ehdoksi vaaditaan suurehko takuusumma. Työpaikan saaminen voi vaikeutua, sillä työnantaja voi tietyissä tilanteissa tarkistaa työnhakijan luottotiedot.

Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista. Tavoitat laskuttajamme Brangin asiakaspalvelun sähköpostitse osoitteesta info@brang.fi tai puhelimitse 0400 609 883 (pvm/mpm). Limiittiluoton asiakkaiden laskuttajana toimii Arvato, jonka tavoitat sähköpostitse lainasto.fi@arvato.com tai puhelimitse 020 7229 462 (0,0835 € + 0,0557 €/min).

Jos sinulla on kysyttävää laskusta, ota heti yhteys asiakaspalveluun.