Pieni omakotitalo monien unelmana: miniomakotitaloja monien talotehtaiden mallistoissa

Talotehtaat vastaavat pienten omakotitalojen kysyntään neliömäärältään vaatimattomilla valmistaloilla. Pienestä koostaan huolimatta talot sisältävät kaiken tarvittavan aina mukavuuksista arkea tukeviin ylellisyyksiin.

Pienet omakotitalot miellyttävät monia

Moni on havahtunut pohtimaan, sopisiko omaksi kodiksi ison lukaalin sijaan kooltaan kompakti tilaihme. Yksi syy pienten kotien kasvavaan kysyntään on yhä pienemmiksi kaavoitettavat tontit – erityisesti kasvukeskuksissa ja ruuhka-Suomessa tontit ovat pieniä.

Mitä pienempi koti, sitä matalammat menot

Koska asumiskustannukset nousevat joka vuosi, on herännyt ajatuksia siitä, ovatko kaikki asuinneliöt todella tarpeellisia. Esimerkiksi vuonna 2015 omakotitalot olivat keskimäärin 111 neliön kokoisia. Kahden aikuisen taloudessa mainittu neliömäärä on varsin runsaasti. Muun muassa matalampaa kiinteistöveroa, pienempiä lämmityskustannuksia sekä lyhyempää siivoukseen kuluvaa aikaa arvostavat ovat alkaneet haaveilla pienemmästä talosta.

Pienet omakotitalopaketit nyt monien talotehtaiden valikoimissa

Vaikka isot, vähintään kaksi tai kolme makuuhuonetta käsittävät omakotitalot ovatkin edelleen se tyypillisin valinta, on miniomakotitalojen kysyntä kasvanut selvästi lähivuosina. Monet talotehtaat ovatkin ottaneet valikoimaansa pieniä, jopa alle 40-neliöisiä omakotitaloja.

Myös pienet omakotitalot tarjoavat viihtyisät puitteet onnistuneelle arjelle – ainoastaan koosta on tingitty. Oman talon voi halutessaan varustaa muun muassa tilavalla terassilla tai saunalla. Nämä pienet tilaihmeet sopivat niin ykköskodiksi kuin vapaa-ajan asunnoksi. Ne ovat parhaimmillaan yksinään asuvien tai pariskuntien asuntoina.

Sisusta koti Lainaston avulla

Lainaston tarjoama Lainasto Ostosraha sopii aluksi erityisesti pientä kotiaan sisustavalle, mutta luottorajan korotuksen myötä sillä voidaan rahoittaa hieman suuremmankin asunnon sisustaminen. Joustavuutensa ansiosta Ostosraha on parhaimmillaan silloin, kun on tarvetta tehdä useita pienempiä hankintoja esimerkiksi kodinsisustusprojektin edetessä. Ostosrahaan automaattisesti kytketyllä virtuaalisella Mastercard-luottokortilla onnistuu verkko-ostosten tekeminen lähes leikiten.

HAE OSTOSRAHAA

Tee kätevästi ostoksia suoraan kotisohvaltasi virtuaalisen luottokorttimme avulla!

Lainasto Ostosraha ei ole pikalaina, vaan kyseessä on virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Luottokortissamme yhdistyy pikalainoille tyypilliset ominaisuudet, kuten vakuudettomuus ja nopea saatavuus, mutta toisin kuin perinteinen pikalaina on Ostosraha moniulotteisempi ja edullisempi.

Luottokorttia voi hakea kaikki oikeustoimikelpoiset, raha-asiansa hyvin hoitaneet täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Luottokortissamme ei ole vuosimaksua tai muita juoksevia kuluja. Maksat vain käyttämästäsi luotosta. Ostosrahassa voi olla maksimissaan 3000 euron luottoraja.

HAE OSTOSRAHAA

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa