Pikalaina 200€

200€ on yksi suosituimmista lainasummista. Syynä tähän lienee lainan kompakti koko. 200 euron pikalainoja käytetään eniten laskujen maksamiseen, ruokaostosten tekemiseen sekä juhlimiseen. Suosittelemme aina kuitenkin pitämään mielessä, ettei lainaa kannata ottaa jos rahantarve ei ole todellinen. Laina on kuitenkin aina pakko maksaa takaisin jossain vaiheessa.

Millainen on pikalaina?

Pikalainalla usein viitataan perinteiseen pikavippiin. Pikavipit ovat kerralla nopeasti tilille saatavia lainoja, joiden hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista. Kiinteäsummaisessa pikalainassa, kuten 200 euron pikalainassa, on kyse kertalainasta – hakiessasi 200 euroa pikalainaa, saat kerralla koko 200 euroa tilillesi. Pikalainalla voidaan kuitenkin tarkoittaa myös jatkuvaa luottoa, jolloin koko lainaa ei tarvitse ottaa tilille yhdellä kertaa. Takaisinmaksu tapahtuu pienissä erissä tyypillisesti kohtuullisen nopealla aikataululla, joten omasta maksukyvystä tulee olla varma pikalainaa hakiessa.

Kertalaina tyyppisien pikalainojen lainasummat vaihtelevat eri toimijoiden välillä 20 eurosta noin 600 euroon asti. Jatkuvat luotot voivat puolestaan olla useiden tuhansien kokoisia pikalainoja. Pikalainat ovat aina vakuudettomia eli niiden hakemiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Vaikka pikalainat ovat vakuudettomia, niitä ei voi kuitenkaan aivan kuka vain hakea. Pikalainan hakemiseen liittyy aina tietyt lainaehdot, joiden perusteella lainantarjoajat myöntävät lainaa.

200 euron pikalainan myöntämiseen lainantarjoajat vaativat tyypillisesti ainakin seuraavia ehtoja:

  •         vähintään 18-vuoden ikää,
  •         pysyvää osoitetta Suomessa,
  •         luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta sekä
  •         verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta

Ennen pikalainan hakemista suosittelemme aina tutustumaan lainantarjoajan lainaehtoihin, sillä ne saattavat vaihdella eri toimijoiden kesken.

200€ Pikalaina on pieni laina, mutta apu voi olla suuri
200 euron pikalaina on kompakti kertalaina.

Milloin hakea pikalaina 200€?

Oletko juuri palannut kesälomalta takaisin töihin? Onko budjettisi paukkunut kesällä ja töihin paluu tuntuu aiheuttavan suurta stressiä? Töihin palaaminen saattaa tuntua helpommalta jos katseen voi suunnata kohti viikonloppua – 200 euron pikalainalla voi rahoittaa esimerkiksi rentouttavan hotelliyön tai kylpyläillan. Rentoutumisen lisäksi pikalainalla voi rahoittaa pakollisia laskuja, ruokaostoksia tai vaikka uuden kodinkoneen. Jokaisen arjessa ilmenee ajoittain yllättäviä tilanteita, joissa äkillinen rahantarve pääsee valloilleen. Nopeasti saatava pikalaina sopii parhaiten juuri äkilliseen rahantarpeen paikkaamiseen.

Mitä jos pikalaina ei riitä?

Rahantarpeita on erilaisia – 200 euron pikalaina ei kata kaikkea. Voi myös olla, ettei perinteinen pikalaina ole aina paras vaihtoehto. Jos et ole varma tarvitsetko todella sentilleen 200 euroa, on järkevämpää ottaa jatkuva luotto, kuin perinteinen pikavippi. Jatkuvaa luottoa käyttäessäsi maksat nimittäin vain käyttämästäsi luotosta – koko summaa ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön. Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Ostosraha on perinteiseen pikalainaan verrattuna joustavampi, edullisempi ja monipuolisempi vaihtoehto.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Luottoa 200€

Me Lainastolla olemme korvanneet vanhat lainatuotteemme Pikavipin ja Limiitin uudella tuotteella, Lainasto Ostosrahalla. Hakiessasi Ostosrahaa saat käyttöösi aluksi 300-500 euron luottorajan, jolta voit kuluttaa rahaa Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella Mastercard-luottokortilla. Luottokorttia voi käyttää oman luottorajan puitteissa ympäri vuorokauden ja myös nostojen tekeminen luottokortilta omalle pankkitilille onnistuu hyvin nopeasti 24/7.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Miten hakea 200€ Ostosrahaa?

Jos haluat juuri 200 euroa luottoa, kannattaa hakea 200€ Ostosrahaa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi 300-500€ kokoisen luottorajan, jolta voit käyttää 200€ joko luottokortillasi tai nostamalla rahan tilillesi. Jos rahantarve myöhemmin yllättää uudestaan, ei sinun tarvitse hakea erikseen uutta Ostosrahaa – voit käyttää jäljellä olevaa luottoasi. Jos et tarvitse kuin 200€, voit jättää loput luottorajastasi käyttämättä. Maksat takaisin vain käyttämäsi summan.

Lainasto Ostosrahaa haetaan sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama vaivaton minuutti. Ostosrahaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Yöllä saapuneet hakemukset käsittelemme niiden saapumisjärjestyksessä aukioloaikojemme (09-17) puitteissa.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa