Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Pikalaina on turvallinen arjen pikapulmien rahoitusratkaisu

Pikalainasta on käyty julkisuudessa keskustelua lähes yhtä kauan kuin pikalainaa tarjoavia pienrahoitusalan yrityksiä on ollut markkinoilla. Pikalainaa tarjoavia yrityksiä on kritisoitu muun muassa lainan tarjoamista liian löyhin perustein henkilöille, joilla ei todellisuudessa ole kykyä maksaa pikalainaa takaisin ehtojen mukaisesti. Pikalainayrityksiä on arvosteltu myös avoimuuden puutteesta esimerkiksi yritysten verkkosivuilla, joissa pikalainan todelliset kustannukset eivät arvostelijoiden mukaan tule tarpeeksi konkreettisella tavalla kuluttajien tietoisuuteen.

Pikalainaa myöntävien yritysten kannalta on ollut lisäksi ongelmallista se, että arvostelun kiristyessä esimerkiksi eduskunnassa suurin osa pikalainaa tarjoavista yrityksistä ei ole ottanut kantaa alan toimintaedellytysten puolesta jatkossa.

Alan yritysten vaikeneminen antaa päättäjille liian helposti kuvan, että pikalainayrityksiin kohdistuva julkinen arvostelu on täysin oikeutettua.

Suomalainen pikalainaa tarjoava yritys Lainasto Oy on valinnut tässä suhteessa täysin poikkeavan linjan. Siinä missä moni muu pikalainayritys valitsee vaikenemisen linjan, on Lainastolla päätetty ottaa pikalainoja koskevaan keskusteluun avoin linja.

Me olemme pikalainayritys, jossa pikalainan ottamisen kokonaiskulut ovat selvästi kaikkien pikalainan ottajien nähtävillä. Haluamme olla myös pikalainayritys, jossa pikalainasta on mahdollista kysyä ja neuvotella myös henkilökohtaisesti asiakaspalvelussamme. Haluamme vastata avoimesti kaikkiin toimialaamme koskeviin kysymyksiin. ”, Lainastolta vakuutetaan. Lainastolla koetaankin tärkeänä, että asiointi pikalainaa tarjoavan yrityksen kanssa olisi mahdollisimman turvallista ja luotettavaa.