Pikavipit ovat vakuudettomia pikalainoja, jotka saa nopeasti tilille. Vakuudettomuus tarkoittaa, että pikavipin saamiseksi ei tarvitse erillisiä takaajia tai vakuuksia. Pikavipit haetaan tyypillisesti yksinkertaisella ja nopealla nettihakemuksella. Lainaston luottopalvelusta voit hakea Ostosraha-luottoa viikon jokaisena päivänä kellon ympäri.

Pikavippi 300€

Pikavippi 300€ on tarkoitettu kertaluontoiseen pieneen rahantarpeeseen. Pikavippi onkin jo pitkään ollut perinteinen ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen. Pikavipillä voi paikata äkillisiä kulueriä, kuten erääntyneitä laskuja tai hajonneen auton huollon. Pikavipin tyypillisiä ominaisuuksia ovat sen nopeus ja hakemisen vaivattomuus. Pikavippi haetaan internetistä yksinkertaisella verkkohakemuksella. Kehotamme lukemaan lainantarjoajan Vastuullisuus-osion sekä tutustumaan lainaehtoihin lainan hakemista.

300€ pikavipin ominaisuudet

Pikavippi 300€ tarjoaa kertaluontoisen avun tilanteisiin, jossa tarvitset nopeasti 300 euroa lainaa. 300 euron pikavippi haetaan yhdellä kerralla, jonka jälkeen pikavippi on tyypillisesti saatavilla heti tilillesi. Suurin osa lainantarjoajista on asettanut pikavipeilleen kohtuullisen lyhyen maksuajan, mikä on pikavipeille tyypillistä. Saat lainaa nopeasti, mutta myös maksat nopeasti. Pikavipin hakeminen tapahtuu nykyään aina sähköisellä lainahakemuksella, jonka täyttämiseen harvoin kuluu kymmentä minuuttia kauempaa. Tämä johtuu siitä, että pikavipit ovat täysin vakuudettomia – pikavipin saadaksesi et siis tarvitse vakuuksia taikka takaajia.

Pikavippi 300€ haetaan sähköisellä lainahakemuksella, jonka voi tehdä millä vain mobiililaitteella.

Kuka voi hakea 300€ pikavippiä?

Pikavippeihin, kuten muihinkin lainoihin kuuluu aina tietyt lainaehdot, joiden perusteella lainantarjoajat myöntävät lainaa asiakkailleen. Pikavippi 300€ ei ole poikkeus. Tyypillisesti pikavipin saamiseksi vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, maksuhäiriömerkittömyyttä sekä suomalaista pankkitiliä. Koska pikavippien lainahakemukset tehdään internetissä, hakeaksesi lainaa tarvitset mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset.

Lainasto Ostosraha 300€

Tuntuuko siltä, ettei kertaluontoinen 300€ pikavippi riitä kattamaan kulujasi? Onneksi pikavippien lisäksi markkinoilla on muitakin vaihtoehtoja. Lainaston Ostosraha on 100-3000€ jatkuva luotto, jonka avulla voi kattaa niin kertaluontoisen 300 euron rahantarpeen kuin suuremmankin jatkuvan tarpeen. Ostosraha pitää sisällään kaikki pikavipin parhaat ominaisuudet:

  • Täysin vakuudeton
  • Rahat minuuteissa käyttöösi
  • Vaivaton luottohakemus
HAE LUOTTOA

Ostosraha on kuitenkin huomattavasti perinteistä pikavippiä joustavampi vaihtoehto, sillä se toimii joustoluoton tavoin kertalainan sijaan. Saat käyttöösi 300-3000€ luottorajan, jolta voit käyttää rahaa juuri silloin kun haluat Ostosrahaan kytketyllä luottokortillasi. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit siis käyttää rahaa luottorajaltasi ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa ilman, että joutuisit aina luottoa käyttäessäsi täyttämään uuden luottohakemuksen. Luoton takaisinmaksu on myös joustavaa, sillä takaisinmaksuaika ja maksuerät määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon luottoa käytät luottorajaltasi. Ostosraha mukautuu siis juuri käyttäjänsä tarpeisiin. Ostosrahan takaisinmaksu sujuu kätevästi pienissä kuukausierissä, joten suuret kuukausierät eivät tule koskaan yllättämään sinua.

Ostosraha palvelee erinomaisesti myös jos haluat vain 300€ nopean kertaluontoisen lainan. Tällöin Ostosraha toimii kuin perinteinen 300€ pikavippi. Luoton jatkuva käyttäminen ei ole pakollista – luottorajaasi voit käyttää juuri miten haluat.

Luottoerittely 
Luottosumma300 €
Maksuaika5 kk
Kulut18,70 €
Yhteensä318,70 €
Taulukossa esimerkki 300€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Miten hakea 300€ luottoa?

Luottoa Lainastolta voi hakea yksinkertaisella täysin nettipohjaisella luottohakemuksella. Hakemuksen voi täyttää milloin vain, mutta käsittelemme luottohakemukset luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa arkisin (10-16). Yöllä saapuneet hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla. Luottohakemuksen täyttäminen ei aiheuta päänsärkyä, sillä sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.

HAE LUOTTOA

Kenelle myönnämme 300€ luottoa?

Emme myönnä sinulle luottoa jos:

  • Maksukykysi ei riitä – menosi ylittävät tulojesi määrän.
  • Sinulla ei ole säännöllisiä tuloja.
  • Sinulla on maksuhäiriömerkintä – luottotietosi eivät ole kunnossa.
  • Maksat laskusi toistuvasti myöhässä – luottokelposuutesi on heikko.
  • Olet ylivelkaantunut.
Ostosrahan avulla voit saada taloudellista joustoa unelmiesi lomareissuun!

Luottokortti Ostosrahan ohessa

Hakemalla Lainaston Ostosrahaa saat samalla käyttöösi virtuaalisen Visa-korttiluoton. Luottokortti kulkee puhelimessasi mukana juuri sinne minne ikinä menetkin. Luottokortti ei aiheuta suuria lisäkuluja, sillä se ei sisällä erillistä vuosi- tai kuukausimaksua.

Tee kätevästi ostoksia suoraan kotisohvaltasi virtuaalisen Visa-korttiluoton avulla!
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa