Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Pikavippi 500€

500 euron pikavippi on vakuudeton pikalaina. Perinteisestä pikavipistä puhuttaessa kyseessä on kertalaina, jonka takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Pikavipin saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tarvitset vain säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, sillä pikavipin myöntäminen perustuu lainanhakijan todelliseen maksukykyyn, joka tarkistetaan sähköisesti ja täysin automatisoidusti.

Matkalle lähtöä helpottaa 500 euron pikavippi.

Pikavippi 500€ riittää helposti rahoittamaan esimerkiksi lennot Euroopan suosikkikohteisiin!

500€ edullista luottoa?

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jatkuva 100-3000 euron luotto, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti.

Luottoerittely
Luottosumma 500 €
Maksuaika 8 kk
Kulut 49,81 €
Yhteensä 549,81 €

Taulukossa esimerkki 500€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosrahan hakeminen on todella helppoa. Täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme ja saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimella.

HAE OSTOSRAHAA

 

Pikavippi 500€ osamaksulla

500 euron pikavippiä tai muutakaan lainaa ei joudu maksamaan takaisin yhdellä kerralla. Tämäkin on toki mahdollista, jos asiakas haluaa maksaa lainan mahdollisimman nopeasti takaisin, mutta suurin osa kuluttajista maksaa lainansa takaisin perinteisesti tasaisissa kuukausierissä. Täten lainan takaisinmaksu ja kulut jakautuvat tasaisesti useammalle kuukaudelle pitäen maksuerät kohtuullisen kokoisina. Takaisinmaksuaika määräytyy lainantarjoajan määrittämän maksuohjelman mukaisesti. Ennen pikavipin hakemista on aina syytä selvittää, miten ja milloin laina tulee maksaa takaisin.

500 euron vippi sopii moneen tarpeeseen

500 euron laina soveltuu moneen tarpeen tai hankinnan rahoittamiseen. 500 eurolla voi rahoittaa äkillisiä kulueriä, kuten erääntyneitä laskuja tai hajonneen auton korjauksen. Toisaalta 500 euron vippiä voi myös käyttää tuomaan positiivista vaihtelua arkeen. 500 eurolla saa ostettua miniloman ulkomailla tai vaikka rentouttavan kylpyläviikonlopun. Parhaiten 500 euron vippi sopii kuitenkin lyhytaikaisen rahantarpeen paikkaamiseen, sillä kyseessä on kertalaina.

Jos kaipaat helpotusta pidempiaikaiseen rahantarpeeseen, tutustu Lainasto Ostosrahaan.

 

500 euron pikavipin hakuprosessi

500 euron vippiä haetaan internetistä sähköisellä lainahakemuksella. Lainahakemuksessa kysytään lainan myöntämisen kannalta tärkeitä tietoja, kuten lainanhakijan henkilö- sekä tulotietoja. Lainanhakijan maksukyky varmistetaan automatisoidulla prosessilla.

Tyypillisen pikavippihakemuksen vaiheet:

  • Tunnistaudu hakemukseen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  • Täytä kysyttävät henkilö- ja tulotiedot.
  • Vahvista tietosi lainanmyöntäjän suosimalla palvelulla.
  • Odota lainapäätöstä.

500 euron pikavipin saamiseksi lainanhakijalla tulee tyypillisesti olla täysin puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot, vakituinen asuinpaikka Suomessa, Suomen kansalaisuus sekä vähintään 18 vuotta elämää takanaan. Valtion tulonsiirtoja ei lasketa säännöllisiksi tuloiksi lainanmyöntäjän näkökulmasta.

 

Lainasto Ostosraha – nettishoppailijan unelma

Miltä kuulostaisi virtuaalinen luottokortti, jolla voisit tehdä hankintoja tuhansissa suomalaisissa sekä ulkomaisissa verkkokaupoissa? Lisäksi luottokortti olisi edullinen ja mahdollistaisi nostot nopeasti myös omalle pankkitilillesi. Jos tämä kuulosti houkuttelevalta, olet oikeassa paikassa. Lainasto tarjoaa asiakkailleen Ostosrahaa, 100-3000 euron jatkuvaa luottoa automaattisesti yhdistettynä luottokorttiin. Luottokortti kulkee mukanasi puhelimessa minne ikinä menetkin ja on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja.

Hae lainaa nopeasti vaikka omalla älypuhelimellasi

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA