Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Pikavippi on perinteisesti muutaman satasen laina, jonka voi halutessaan saada tilille heti. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että pikavippiä saa nykyään enemmänkin – ja vähintäänkin yhtä helposti! Lainasto tarjoaa kaksi erilaista pikavippiä sekä uusimpana tuotteena virtuaalista Mastercard-luottokorttia.

 

Pikavippi 100-600 €

  • Perinteinen kertaluontoinen pikavippi
  • Tilapäiseen tarpeeseen
  • 4 kuukautta maksuaikaa
  • Halutessasi saat rahat tilillesi viipymättä

HAE PIKAVIPPIÄ

 

Limiitti 100-3000 €

  • Sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin tarpeeseen
  • Tee nostoja luottorajasi puitteissa niin usein kuin haluat

HAE LIMIITTIÄ

 

Mastercard 100-3000 €

 • Virtuaalinen luottokortti
 • Sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin tarpeeseen
 • Ei erillistä vuosimaksua
 • Ei erillistä PIN-koodia
 • Maksa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Pikavippi heti – 365 päivää vuodessa


Lainastolla hakemuksia käsitellään vuoden ympäri. Lainankäsittely on avoinna arkisin klo 09-17. Huomaathan, että poikkeavat aukioloajat ovat mahdollisia erityisesti juhlapyhinä. Tiedotamme muutoksista aina kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pikavippiä voi hakea heti tililleen lähes koska tahansa, mutta pikavippien tilitys yöaikaan on kielletty lailla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos teet hakemuksen yöllä, se käsitellään aamulla.

 

pikavippi-heti

Hae Lainastolta pikavippi heti!

 

Kuka voi hakea pikavippiä?


Voit hakea pikavippiä, jos olet:

 • 18-vuotias
 • Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Puhtaan maksuhäiriörekisterin omaava henkilö
 • Tasaiset tulot omaava henkilö

HAE PIKAVIPPIÄ

 

Miten pikavippi maksetaan takaisin?


Lainaston pikavippi on 100-600 euron laina, joka maksetaan 4 kuukaudessa takaisin. Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu neljässä erässä. Ensimmänen erä on pienin ja loput kolme erää ovat suunnilleen samaa suuruus luokkaa. Pikavipin nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 27,92 %.

Esimerkiksi 200 euron pikavippi maksetaan takaisin näin:

Erä Takaisinmaksettava summa
1. 4,57 €
2. 70,14 €
3. 70,14 €
4. 70,14 €

200 euron lainasta maksat siis takaisin yhteensä noin 215 euroa.

Huom. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet lainaehdoista.

Saako pikavipin oikeasti heti tilille?


Kyllä ja ei. Reaaliajassa? Ei. Minuuteissa? Kyllä! Pikavippihakemukset joudutaan aina käsittelemään käsin, ainakin jossain muodossa. Kun haet lainaa, teemme vähintään pintapuolisen tarkastuksen luottotiedoistasi ja taloustilanteestasi suostumuksesi mukaisesti. Jos kaikki on kunnossa, on mahdollista saada pikavippi heti tilille ilman ongelmia!

Jos nopeus on sinulle kriteeri, suosittelemme että tsekkaat Mastercard-luottokorttia. Kyseessä on virtuaalinen luottokortti, joka kulkee kätevästi puhelimessasi minne ikinä menetkin ja mahdollistaa ostokset suoraan verkossa — turvallisesti ja ilman erillistä PIN-koodia!

Kun haet käyttöösi Lainaston Mastercard-luottokortin, sinun ei tarvitse enää tehdä ylimääräisiä hakemuksia joka kerta, kun tarvitset lainaa. Yksi hakemus riittää – Mastercardhakemus!

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Mihin hankintoihin pikavippi sopii?


Pikavipillä voi rahoittaa monenlaisia ostoksia. Lainaa voi hakea niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin. Pikavippi oli ennen maksimissaan muutaman satasen laina, mutta nykyään lainaa saa jopa tuhansia euroja, yhtä nopeasti!

On täysin taloustilanteestasi kiinni, minkä kokoinen pikavippi sinulle sopii. Mitä suuremmat tulot sinulla on, sitä paremmin saat maksettua lainasi takaisin. Luonnollisesti pienet menot auttavat myös asiaa huomattavasti.

 

Lainasto Oy: pikavippejä jo vuodesta 2011


Lainasto on Turusta käsin toimiva 100 % suomalainen luotonantaja. Lainasto Oy on osa GF Money -konsernia.

Yritys on perustettu vuonna 2011, ja sen jälkeen lainoja on myönnetty lukemattomat määrät. Lainasto on yksi pisimpään alalla toimineista tahoista: asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja vuosien kokemus takaa, että palvelukokemus on ensiluokkainen.

Voit lukea lisää Lainaston luotonantotavoista ja metodeista Vastuullisuus-osiosta.