Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Pikavippi on perinteisesti muutaman satasen laina, jonka saa tilille heti. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että pikavippiä saa nykyään enemmänkin – ja vähintäänkin yhtä helposti! Lainasto Oy tarjoaa kolmenlaista pikavippiä:

 

Pikalaina 100-400 €

 • Perinteinen kertaluontoinen pikavippi
 • 12 kuukautta maksuaikaa

HAE PIKALAINAA

 

Joustoluotto 100-3000 €

 • Toimii kuin luottokortti netissä
 • Joustavat 50-220 € kuukausierät

HAE JOUSTOLUOTTOA

 

Kulutusluotto 2000-5000 €

 • Suurempiin hankintoihin
 • Kertaluotto
 • 12-36 kuukautta maksuaikaa

HAE PIKALAINAA

 

Pikavippi heti – 365 päivää vuodessa


Lainastolla hakemuksia käsitellään vuoden ympäri. Lainankäsittely on avoinna arkisin klo 08-22 ja viikonloppuisin klo 12-20. Huomaathan, että poikkeavat aukioloajat ovat mahdollisia erityisesti juhlapyhinä. Tiedotamme muutoksista aina kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pikavippiä voi hakea heti tililleen lähes koska tahansa, mutta pikavippien tilitys yöaikaan on kielletty lailla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos teet hakemuksen yöllä, se käsitellään aamulla.

 

pikavippi-heti

Hae Lainastolta pikavippi heti!

 

Kuka voi hakea pikavippiä?


Voit hakea pikavippiä, jos olet..

 • 18-vuotias
 • Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Puhtaan maksuhäiriörekisterin omaava henkilö
 • Tasaiset tulot omaava henkilö

HAE PIKAVIPPIÄ

 

Miten pikavippi maksetaan takaisin?


Lainaston pikalaina on 100-400 euron laina, joka maksetaan 12 kuukaudessa takaisin. Pikalainan takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä. Ensimmäiset viisi erää ovat pienempiä, ja loppusumma kuitataan kuudennessa erässä. Kulut ovat aina kiinteät, samoin kuin laina-aika. Pikalainan nimelliskorko on 28,60 % ja todellinen vuosikorko 48,90 %.

Esimerkiksi 200 euron pikavippi maksetaan takaisin näin:

Erä Takaisinmaksettava summa Aikaa pikalainasta
1. 20 € 2 kk
2. 20 € 4 kk
3. 20 € 6 kk
4. 20 € 8 kk
5. 20 € 10 kk
6. 175 € 12 kk

 

Saako pikavipin oikeasti heti tilille?


Kyllä ja ei. Reaaliajassa? Ei. Minuuteissa? Kyllä! Pikavippihakemukset joudutaan aina käsittelemään käsin, ainakin jossain muodossa. Kun haet lainaa, teemme vähintään pintapuolisen tarkastuksen luottotiedoistasi ja taloustilanteestasi suostumuksesi mukaisesti. Jos kaikki on kunnossa, saat pikavippisi heti tilille ilman ongelmia!

Jos sinua kiinnostaa nopea pikavippi, suosittelemme että tsekkaat Joustoluoton. Se on luottokortin lailla toimiva luottotili, jolta voi tehdä sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset. Vaikka saisit käyttöösi 2000 euron luottorajan, voit tehdä siltä vaikka sadan euron nostoja. Joustoluotto onkin eräällä tavalla kuin perinteinen pikavippi, mutta kehitellympi versio!

Kun haet käyttöösi joustoluottotilin, sinun ei tarvitse enää tehdä ylimääräisiä hakemuksia joka kerta, kun tarvitset lainaa. Yksi hakemus riittää – joustoluottohakemus!

HAE JOUSTOLUOTTOA

 

Mihin hankintoihin pikavippi sopii?


Pikavipillä voi rahoittaa monenlaisia ostoksia. Lainaa voi hakea niin pieniinkin kuin suurempiinkin hankintoihin. Pikavippi oli ennen maksimissaan muutaman satasen laina, mutta nykyään lainaa saa jopa tuhansia euroja, yhtä nopeasti!

On täysin taloustilanteestasi kiinni, minkä kokoinen pikavippi sinulle sopii. Mitä suuremmat tulot sinulla on, sitä paremmin saat maksettua lainasi takaisin. Luonnollisesti pienet menot auttavat myös asiaa huomattavasti.

 

Lainasto Oy: pikavippejä jo vuodesta 2011


Lainasto on Turusta käsin toimiva 100 % suomalainen luotonantaja. Lainasto Oy on osa GF Money -konsernia.

Yritys on perustettu vuonna 2011, ja sen jälkeen lainoja on myönnetty lukemattomat määrät. Lainasto on yksi pisimpään alalla toimineista tahoista: asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja vuosien kokemus takaa, että palvelukokemus on ensiluokkainen.

Voit lukea lisää Lainaston luotonantotavoista ja metodeista Vastuullisuus-osiosta.