Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Kesälomalla ei tunnetusti huolet paina ja kesälomarahat kuluvatkin järjestään lomasta nauttimiseen. Loman jälkeen edessä on kuitenkin monesti tilanne, jolloin tilin saldo näyttää nollaa ja seuraavaan lomanjälkeiseen tilipäivään on vielä pari viikkoa aikaa.

Pikavippi on oiva apuväline, jolla paikata tilapäinen rahantarve. Voit hakea 20 – 1000€ pikavippiä kätevästi internetin välityksellä ja lainahakemuksesi hyväksymisen jälkeen hakemasi summa maksetaan välittömästi tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma – su klo 7.00 – 23.00. Pikavippi on vakuudeton laina, jonka maksat kätevästi takaisin seuraavista tuloistasi.

Älä siis anna lomanjälkeisen rahakrapulan ja lomamorkkiksen pilata tunnelmaa, vaan ota tilanne näppärästi ja luotettavasti haltuun pikavipin avulla.