Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Eduskunnan suunnitteilla oleva pikavippien korkokatto tulee asiantuntijoiden mukaan tavoitteistaan huolimatta kääntämään kuluttajat entistä suurempien pikavippien pariin.

Eduskunnan lakialoitteen tavoitteena on asettaa alle 2 000€ pienlainoille korkokatto, joka lopettaisi käytännössä nykyisenlaisten pikavippien tarjonnan kokonaisuudessaan. Aikaisintaan tulevana keväänä voimaan astuvan lakialoitteen perusteluna on pidetty ennen kaikkea pyrkimystä vähentää suomalaisten velkaongelmia. Asiantuntijat pitävät kuitenkin perustelua varsin hatarana ja todellisuutta täysin päinvastaisena, sillä yleisen arvion mukaan laki tulisi ainoastaan ohjaamaan kuluttajat entistä isompien lainojen pariin.

Viime vuonna suomalaisten ottama pikavippi oli Suomen Tilastokeskuksen mukaan keskimäärin alle 300€. Pikavippi on ainutlaatuisen korvaamaton pienlainamuoto, sillä esimerkiksi perinteisistä pankeista pienen rahasumman lainaaminen lyhyellä maksuajalla on käytännössä mahdotonta ja tarjolla on ainoastaan huomattavasti pikavippejä suurempia kulutusluottoja. Velkaantuneiden järjestelylainoja takaavan Takuu-Säätiön viestintäpäällikkö Minna Mattila uskookin, että suunniteltu laki tulee voimaan tullessaan lisäämään huomattavasti yli 2 000 euron lainojen suosiota. Asiantuntijat jäävätkin huolestuneena seuraamaan, kuinka tuhoisat seuraukset mahdollisella lakimuutoksella tulee suomalaisten taloudelle oikeastaan olemaan.

Käytä siis ainutlaatuisen pikavipin mahdollisuudet hyödyksesi vielä kun se on mahdollista. Monipuolinen pikalainavalikoimamme sisältää pikavipit välillä 20 – 1000€, eikä pikalainan saamiseksi tarvita vakuuksia tai takaajia. Riittää että lainan hakija on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Pikalaina on haettavissa ympäri vuorokauden ilmaisen internethakemuksen välityksellä nettipankkitunnuksiasi käyttäen. Haettu lainasumma maksetaan hakijan tilille välittömästi lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen lainapalvelumme aukioloaikoina ma – su klo. 7.00 – 23.00. Aukioloaikojemme ulkopuolella jätetyt lainahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä lainapalvelumme aukioloaikoina. Monipuoliset pankkiyhteytemme takaavat, että maksamamme laina ilmestyy välittömästi tilillesi.