Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Pikavippivertailupalveluja tarvitaan, sillä pikavippejä tarjoavia yrityksiä löytyy suomalaisilta rahoitusmarkkinoilla runsaasti. Kuluttajan on vaikea yksin kahlata kaikki pikavipit ja niiden tarjoajat läpi. On lähes mahdoton tietää mikä yritys tarjoaa reiluimman pikalainan. Päätöksentekoa ei myöskään helpota tiedon ja mainosten määrä, joka pursuaa yli netin äyräiden. Miten siis valita paras pikavippipalvelu? Ja mitä asioita valinnassa tulee huomioida? Kilpailutus ei ole vain julkiselle sektorille varattu hieno sana vaan se on toimintatapa, joka tarkoittaa vertailua. Se on siis käytäntö, joka yksityisenkin kuluttajan kannattaa omaksua.

Ennen pikaluoton ottamista, kuluttajan on hyvä vertailla eri rahoitusalan yrityksiä, näin juuri omaan tilanteeseen sopiva vaihtoehto löytyy helpommin. Huomionarvoista myös on, että usein pikavippivertailu säästää kuluttajalle selvää rahaa. Pikavippivertailusivustoja löytyy netistä kymmenittäin ja niiden käyttäminen on helppoa. Ne listaavat kaikki pikavipit ja kuluttajan kannalta pikavippien tärkeimmät tiedot. Asiat, joita kuluttajan kannattaa pikaluotoissa tarkkailla ovat lainamäärän, lainan koron ja laina-ajan suhde toisiinsa, palvelumaksuja unohtamatta. Useimmat pikavippiyhtiöt lainaavat rahaa ilman vakuuksia. Kun täysi-ikäisen kuluttajan luottotiedot ovat kunnossa, saa hän ongelmitta lainaa. Kannattaa silti huomioida, että lainasummasta riippuen ikäraja voi joillakin luotonantajilla olla yli 20 vuotta.

Pikavippivertailusivustot tarjoavat aina linkin luotonantajan nettisivuille, josta kuluttaja voi etsiä lisätietoa. Lainan hakemisen helppous ja yrityksen asiakaspalvelun tavoitettavuus ovat joillekin kuluttajalle tärkeitä asioita, ja nämä selviävät parhaiten yritysten omilta sivuilta. Lähes kaikki pienlainayhtiöt ovat tavoitettavissa seitsemän päivää viikossa. On myös pikavippi 24h – palvelua tarjoavia yrityksiä, jotka ovat tavoitettavissa kellon ympäri. Jos siis kohta kuuraan peittyvä suomalainen maisema nostaa rantalomakuumetta, nopein lääke on pikavippi 24h, jonka avulla lentoliput saa vaikkapa seuraavaksi aamuksi.