Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Haaveiletko etelän lämmöstä ja upeista hiekkarannoista, joiden rantaviivat jatkuvat silmän kantamattomiin? Tai ehkä sinulla on jo lentoliput ostettuna, hotelli varattuna ja odottelet lähtöä, mutta mietit matkakassan riittävyyttä?

Reissuvippi sopii täydellisesti silloin, kun matkakassasta puuttuu muutamia satasia tai haluat vain elää lomallasi hieman leveämmin. Reissuvipin saat nopeasti ilman vakuuksia tai takauksia, se on hinnaltaan kilpailukykyinen ja maksat sen takaisin neljässä erässä neljän kuukauden aikana. Tiedät lyhennyserien tarkat summat, jolloin taloutesi ei tule rasittumaan yllätyksien takia. Saat lisäksi itse päättää otatko Reissuvipin normaalin käsittelyajan kuluttua tai vaikkapa samana päivänä.

Unohda rahahuolet lomallasi — hae Reissuvippi!

Reissuvipillä elät lomallasi leveämmin, eikä vipin hinta päätä huimaa.

Voit hakea lainaa Lainaston Reissuvippi.fi –palvelusta, tai saman asian ajaa hyvin myös Pikavippi-tuotteemme. Kyseessä on lainatuote, jonka suuruus vaihtelee 100-600 euron välillä. Vakuudettomaksi lainaksi Reissuvippi on varsin edullinen. Tarkastellaan hieman hintoja erisuuruisille vipeille. Huomioithan kuitenkin, että alla oleva taulukko on suuntaa antava ja tarkat tiedot näet lainaehdoista.

Lainasumma Laina-aika Kulut Maksat takaisin yht.
100 4kk 10€ 110€
200 4kk 15€ 215€
300 4kk 20,1€ 320,1€
400 4kk 25,13€ 425,13€
500 4kk 31,25€ 531,25€
600 4kk 37,5€ 637,5€

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

HAE LAINAA


”Reissuvippi” hätävaraksi

Lomaa suunnitellessa on tärkeää miettiä menot ja kulut kokonaisuudessaan niin, ettei lomaa varten tarvitsisi hakea kuluja kerryttäviä lainoja, sillä pitäähän laina lopulta maksaa takaisin, jolloin kulut rasittavat taloutta.

Vakuutuksen ottaminen loman ajaksi on tehokas tapa ennaltaehkäistä ylimääräisten kulujen syntyminen, jos reissun aikana hajoaa esimerkiksi juuri ostettu matkapuhelin. Samaa logiikkaa noudattaen on viisasta varautua niin sanotulla ”backup”-matkakassalla, jos suunnitelmista huolimatta matkakassasi joutuu koetukselle. Hätävaraksi emme lähtökohtisesti kuitenkaan suosittele vippituotteitamme, vaan niistä täysin poikkeavaa virtuaalista Lainasto Mastercard -luottokorttia.

Luottokorttia voit hakea 0 euron nostolla, jolloin kuluja ei vielä kerry (avaus- ja vuosimaksuton). Hyväksytyn lainahakemuksen yhteydessä sinulle myönnetään aluksi 500 euroa, jonka puitteissa voit tarpeen tullen tehdä nostoja — eli sinulla on 500 euron backup-matkakassa. Jos menet pitkälle lomalle, voit nostaa luottokortin summaa 500 eurolla joka kuukausi aina 3000 euroon saakka.

Virtuaalinen luottokortti sopii hyvin hätävaraksi pidemmällekin lomalle

Lainaston Mastercard-luottokorttia voit hakea helposti verkossa. Verkkohakemus kestää vain muutaman minuutin ajan.

HAE LUOTTOKORTTIA