Uncategorized

Reissuvippi ja matka voi alkaa!

HUOM. Lainastolta tällä hetkellä saatavilla 300 - 600 euron Pikavippi sekä 100 - 3000 euron Limiitti -lainatuotteet. Tästä syystä joissakin artikkeleissamme saattaa esiintyä vanhentunutta sisältöä.

Reissuvippi sopii täydellisesti silloin, kun matkakassasta puuttuu muutamia satasia. Tarvitset rahan sitten matkalippuihin ja majoitukseen, tai haluat vain elää lomallasi hieman leveämmin, reissuvippi auttaa asiaa. Reissuvipin saat nopeasti ilman vakuuksia tai takauksia, ja maksuaikaa saat jopa 12 kuukautta, joten voit rauhassa palata lomalta ja maksaa reissuvippisi pikkuhiljaa takaisin.

Tuoreen tutkimuksen mukaan jopa joka kymmenes suomalaisista lomailee lainarahalla, joten reissuvippiä käytetään paljon. Eikä ihmekään, koko vuoden puurtamisen jälkeen lomalla harvemmin halutaan kitsastella. Reissuvippi onkin helppo ja nopea tapa matkakassan kasvattamiseen.

Voit hakea lainaa Lainaston Reissuvippi.fi –palvelusta, tai saman asian ajaa hyvin myös Pikalaina- tuotteemme. Hae vaikka heti, ja nauti lomastasi!