Harkinnassa reissuvippi?

Haaveiletko etelän lämmöstä ja upeista hiekkarannoista, joiden rantaviivat jatkuvat silmän kantamattomiin? Tai ehkä sinulla on jo lentoliput ostettuna, hotelli varattuna ja odottelet lähtöä, mutta mietit matkakassan riittävyyttä?

Reissuvippi sopii täydellisesti silloin, kun matkakassasta puuttuu muutamia satasia tai haluat vain elää lomallasi hieman leveämmin. Reissuvipin saat nopeasti ilman vakuuksia tai takauksia sähköisellä lainahakemuksella. Jotta taloutesi ei pääse rasittumaan yllätyksien takia, suosittelemme tarkistamaan lyhennyserien tarkat summat.

Reissuvipillä elät lomallasi leveämmin.

Reissuvipillä tarkoitetaan pikavippiä, jota käytetään reissun rahoittamiseen. Kyseessä on lainatuote, jonka suuruus vaihtelee tyypillisesti 100-600 euron välillä. Reissuvippi on täysin vakuudeton laina, jonka takia sähköisen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutamia minuutteja. Reissuvippien hinnat vaihtelevat aina lainantarjoajasta riippuen, joten hintojen tarkastelu ja vertailu on järkevää aina ennen vipin hakemista.

Reissuvipin hakijan tulee olla aina vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Suosittelemme tutustumaan lainantarjoajan luottoehtoihin aina ennen lainan hakemista. Jos olet epävarma omasta maksukyvystäsi, emme suosittele pikavipin hakemista.

”Reissuvippi” hätävaraksi

Lomaa suunnitellessa on tärkeää miettiä menot ja kulut kokonaisuudessaan niin, ettei lomaa varten tarvitsisi hakea kuluja kerryttäviä lainoja, sillä pitäähän laina lopulta maksaa takaisin, jolloin kulut rasittavat taloutta.

Vakuutuksen ottaminen loman ajaksi on tehokas tapa ennaltaehkäistä ylimääräisten kulujen syntyminen, jos reissun aikana hajoaa esimerkiksi juuri ostettu matkapuhelin. Samaa logiikkaa noudattaen on viisasta varautua niin sanotulla ”back-up”-matkakassalla, jos suunnitelmista huolimatta matkakassasi joutuu koetukselle. Hätävaraksi emme lähtökohtaisesti kuitenkaan suosittele vippituotteita, vaan niistä täysin poikkeavaa virtuaalista Lainasto Mastercard -luottokorttia, joka tuttavallisemmin tunnetaan nimellä Ostosraha.

Luottokorttia voit hakea 0 euron nostolla, jolloin kuluja ei vielä kerry – luottokorttimme on avaus- ja vuosimaksuton. Hyväksytyn lainahakemuksen yhteydessä sinulle myönnetään aluksi 300-500 euron luottoraja, jonka puitteissa voit käyttää luottokorttia tai tarpeen tullen tehdä nostoja pankkitilillesi 24h vuorokaudessa. Jos menet pitkälle lomalle, luottokortin luottoraja on korotettavissa jopa 3000 euroon saakka. Juuri joustavuutensa takia Ostosraha toimii erinomaisena hätävarana reissussa.

Virtuaalinen luottokortti sopii hyvin hätävaraksi pidemmällekin lomalle
Lainaston Mastercard-luottokorttia voit hakea helposti verkossa. Verkkohakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin.
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa