Syysmuodin 10 tärkeintä trendiä

Nyt on aika varustautua syksyyn ja napata parhaimmat trendit omaakin vaatekaappia piristämään. Leikittele materiaaleilla, innostu kuoseista ja tuo vaatekaappiin lisää upeita syyssävyjä.

Nahkahousut tuovat näyttävyyttä

Syksy on ollut jo aiempina vuosina nahkahousujen kulta-aikaa, eikä ihme – nahkahousut tuovat ripauksen rokkia myös arkipukeutumiseen. Tänä syksynä nahkahousuja kannattaa metsästää kirpputoreilta, sillä muodissa ovat erityisesti istuvuudeltaan astetta löysemmät housut.

Vyö korostaa vyötäröä

Tänä syksynä väljät linjat saavat välillä väistyä vyötärön astuessa esiin. Kikka tehdään muun muassa korkeavyötäröisillä housuilla ja hameilla tai korostamalla vyötäröä vyöllä. Kokeile isoa neuletta, jonka päälle puet leveän vyön.

Syysmuoti 2017:

  • Ihania syysvärejä
  • Erottuvia materiaaleja nahasta samettiin
  • Kimallusta ja metallin sävyjä
  • Ylisuuria linjoja ja vyötärön korostamista

Paidat ottavat kantaa

Paita on mitä mahtavin tapa ottaa kantaa ja näyttää samalla tyylikkäältä. Valitse paitaasi raju tai hieman maltillisempi teksti – pääasia, että tekstiä on.

Jakkupuku tekee paluun

Ylisuuret, kuin oman äidin kaapista lainatut jakkupuvut ryhdittävät syysmuotia. Nämä power-puvuiksikin tituleeratut asukokonaisuudet sopivat erityisesti tilanteisiin, joissa haluat todella tulla huomatuksi. Myös muu perinteinen toimistopukeutuminen on nyt nosteessa.

Baskeri viimeistelee lookin

Suomen vaihtelevat olosuhteet tarjoavat mainiot puitteet nousevalle trendille, kutreille laskettavalle baskerille. Voit valita päähäsi perinteisen baskerin tai kokeilla esimerkiksi sähäkkää nahkabaskeria.

Sametti tuo dramaattisuutta

Syksy 2017 on eri materiaalien juhlaa, mutta 1970-luvultakin tuttu sametti on yksi kauden kiistattomista ykköstrendeistä. Saatavilla on useita eri sävyjä: valitse suosikkisi monipuolisesta väripaletista. Sametti oli iso trendi jo viime vuonna eikä sen hohto ole syysmuotinäytöksistä päätellen hiipumassa vielä pitkään aikaan.

Retrohenkinen verkkatakki ilahduttaa

1980-luvulta tutut, nykytyylin mukaisiksi päivitetyt sporttipusakat ovat muodikas ja mukava vaihtoehto ylle. Kauden trendikkäimmät vaihtoehdot tunnistat rohkeista väreistä, erottuvista kuvioista sekä kiinnostavista yksityiskohdista.

Yhdenmukainen sävy päästä varpaisiin

Valitse kengät, vaatteet ja asusteet samasta värimaailmasta tai jopa kokonaan samasta väristä. Kokomustan pukeutumisen sijasta kokeile tänä syksynä esimerkiksi täysin beigeä asukokonaisuutta tai shokeeraa räväkämmällä värillä.

Arkenakin saa kimaltaa

Paitsi tulevana pikkujoulukautena, on kimallus sallittua myös aivan tavallisina arkipäivinä. Kun yhdistät paljettipaidan farkkuihin ja maltillisiin kenkiin, on syksyn trendien mukainen look valmis. Tartu kaupassa rohkeasti metallinsävyisiin vaatteisiin ja yhdistele ennakkoluulottomasti.

Ruska saapuu myös vaatteisiin

Värien kirjo on pukeutumisessa ilahduttavan runsasta tänä syksynä. Sävymaailmassa toistuvat luonnosta tutut ruskan värit, joita piristetään erottuvilla korostusväreillä. Trenditietoiset tarttuvat erityisesti punaisen eri sävyihin; lisäksi sinapinkeltainen, lila, harmaa ja perinteinen musta ovat tuttuja catwalkeilta sekä eri valmistajien mallistoista.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa