Organisaatiomme

Lainasto on GF Money Oy:n tuotemerkki, jolla on vankka kokemus rahoitusalalta. Fintech-alan edelläkävijänä GF Money tavoittelee jatkuvaa kasvua ja toimii tällä hetkellä neljässä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Espanjassa.

2011

Perustamisvuosi

50+

Työntekijää

100K+

Satoja tuhansia asiakkaita

Nainen katsoo ulos ikkunasta

Missio

Tavoitteenamme on parantaa ihmisten päivittäistä elämää tarjoamalla vaivattomia rahoituspalveluita teknologian voimalla.

Visio

Visiomme on olla johtava digitaalisten rahoituspalveluiden tarjoaja, joka ansaitsee asiakkaidensa luottamuksen ja suosion.

Arvot

Vastuullisuus, luotettavuus, joustavuus ja jatkuva kehittyminen. Näitä arvoja sovelletaan päivittäisessä työssä ja päätöksenteossa, ja ne korostavat asiakaskeskeisyyttä, tietoturvaa ja innovaatioita.

Ostosraha

Tarjoamme asiakkaillemme Suomessa virtuaalista luottokorttia, joka tunnetaan myös nimellä Ostosraha. Virtuaalisten luottokorttien käyttö yleistyy nopeasti, koska se tekee maksamisesta sujuvampaa ja turvallisempaa.

Hae korttia
Ruskea hattuinen iloinen nainen

Joustava apu arjen tueksi

Keskeisenä tavoitteenamme on tarjota huipputeknologian avulla monipuolisia rahoituspalveluita, jotka helpottavat ihmisten arkea. Jo vuodesta 2011 olemme palvelleet asiakkaitamme niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Lähimaksamista puhelimella

Ostosraha on Google Pay-yhteensopiva

Mobiilimaksujärjestelmän käyttöönotto mahdollistaa nopean ja turvallisen tavan suorittaa ostoksia ilman fyysisiä maksuvälineitä, kuten luottokortteja tai käteistä.

Onnellinen nainen pellolla

Ympäristöystä­vällisempi vaihtoehto

Virtuaalisen luottokortin käyttö vähentää fyysisten muovikorttien tuotantoa ja kulutusta, mikä osaltaaan auttaa suojelemaan ympäristöä.

Iloiset naiset takeaway kahvilla

Omat Sivut -palvelu

Kuinka paljon luottorajasta on käytetty? Milloin on seuraavan laskun eräpäivä? Ei tarvitse muistaa mitään ulkoa, sillä kaikki tarpeellinen tieto luottoon liittyen löytyy Omat Sivut -palvelustamme.

Yhteistyökumppanimme

Visa on yksi maailman laajimmin hyväksytyistä maksukorteista, ja se kelpaa yli 200 eri maassa ja eri valuutoissa. On tärkeää huomata, että Visa-kortit eivät ole itse Visa-yhtiön myöntämiä, vaan niitä myöntävät eri pankit ja muut yhteistyökumppanit. Visa-korteissa on yleensä 16-numeroinen tilinumero, mikrosiru, magneettinauha ja muita turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Visa-tarjonnassa on myös erilaisia korttityyppejä, kuten luotto-, debit-, prepaid- ja lahjakortteja.

Google Pay on kätevä ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa ostosten suorittamisen niin verkossa kuin fyysisissä kaupoissa. Voit hyödyntää Google Payta joko Android-puhelimellasi tai tietokoneellasi. Tämän palvelun avulla voit suorittaa ostoksia vaivattomasti ja nopeasti ilman tarvetta syöttää maksukorttisi tietoja joka kerta, kun teet ostoksen.

Lue lisää
Hymyilevät ihmiset

Olemme auttaneet satoja tuhansia asiakkaita
saavuttamaan tavoitteensa helpommin

100K+

Voimme auttaa sinuakin!

Hae luottokorttia
Hymyilevät ihmiset